You are currently viewing NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 18-2020 (27/4 -3/5)

NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 18-2020 (27/4 -3/5)

NyhetsStrømmen oppsummerer ukas nyheter. Hvordan gikk det da hovedutvalg for miljø og samfunn hadde møte om detaljreguleringsplan for Strømmen stasjon? Strømmen Vel arrangerer skriftlig årsmøte. Live-konsert annonsert på Strømmen 9. mai. Per Kristian Trøen kunne feire 25-årsjubileum som senterleder denne uka, pluss flere nyheter om Strømmen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Strømmen stasjon og stasjonsområdet

Hovedutvalg for miljø og samfunn hadde detaljreguleringsplan for Strømmen stasjon på sakslisten i møte onsdag 29. april. Utvalgets innstilling er at detaljreguleringsplan for Strømmen stasjon utsettes.

Denne saken engasjerer strømlinger.

Les Vårt Strømmens artikkel om planforslaget for Strømmen stasjon (link).

Strømmen stasjon. Illustrasjonprosjekt, detaljreguleringsplan. Illustrasjon: Dyrvik Arkitekter på vegne av Bane NOR Eiendom.
Planforslaget for Strømmen stasjon. Illustrasjon: Dyrvik Arkitekter.

Strømmen Vel holder skriftlig årsmøte

Velforeningen arrangerer skriftlig årsmøte i år. Valgkomitéens innstilling er at leder Hans-Olaf Lier foreslås gjenvalgt for et år. Frist for stemmegivning eller bemerkninger er satt til 13. mai 2020. Dette annonserte Strømmen Vel på sin facebookside 27. april.

Strømmen. Trevar'n. HistorieStrommen. Strømmen Vel, årsmøte.
Strømmen Vel skulle opprinnelig avholdt årsmøte på Trevar'n 24. mars.

Lanseringskonsert på Strømmen 9. mai

Fra og med 7. mai vil det åpnes for arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer, med ansvarlig arrangør, forutsatt at de nye smittervernsreglene på en meter avstand mellom mennesker overholdes. Dette meldte regjeringen i en pressemelding 30. april, og il Padrino har allerede annonsert dato for sin første konsert i henhold til de nye reglene.

-Vi vil starte opp så fort som det er mulig, sa restauranteieren Tormod Johansen til Vårt Strømmen i april, da vi intervjuet han om restaurantens satsning på arrangementer. Han holder ord.

9. mai skal den italienske restauranten på Strømmen Storsenter arrangere lanseringskonsert med Stein Stokke & the Engine. Bandet skal for første gang spille live fra albumet «My own way out». Det er kun 40 plasser under konserten, for å være innenfor koronareglene.

Les hele intervjuet med il Padrino-eier Tormod Johansen (link).

Strømmen Storsenter: Senterleder med 25-årsjubileum og gjenåpning av kundeservice

Per Kristian Trøen kunne 1. mai feire 25-årsjubileum som senterleder på Strømmen Storsenter.

Les intervjuet med Per Kristian Trøen, som vi la ut på jubileumsdagen (link).

Strømmens mest besøkte informasjonspunkt, kundeservicen på Strømmen Storsenter, ble gjenåpnet denne uken, etter å ha vært stengt siden marsmåned.

Strømmen Storsenter. Nyheter. Kundeservice / informasjonsdisk gjenåpnet. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.yheter-Kundeservice-informasjonsdisk-illustrasjonsbilde
Leder for Kundeservice, Siri Sogstad, var tilbake på jobb da informasjonsdisken på senteret gjenåpnet denne uka.

Strømmen Innebandyklubb

Strømmen Innebandyklubb meldte på sin facebookside 27. april at det nye styret som ble valgt rett før samfunnet stengte ned, er i gang med videomøter. De har fokus på neste sesong. Alle klubbens lag mistet seriekamper på slutten av forrige sesong, og turneringer som skulle arrangeres på våren og sommeren er avlyst. Denne uken startet de med gruppetreninger innenfor gjeldende regelverk, men innetrening er fortsatt avlyst.

Skolekorpset forbereder seg til 17. mai

Strømmen og Skjetten skolekorps startet denne uken med uteøvelser og forberedelser til 17. mai.

-Vi har allerede vært gjennom retningslinjene, og for å gjøre det enklere for oss selv, starter vi med uteøvelser, fortalte korpsleder Per Tore Hoff i intervju med Vårt Strømmen da vi intervjuet han i slutten av april.

Les hele intervjuet med korpslederen (link).

Tips oss

Vårt Strømmen ønsker tips om nyheter og gode saker.