Strømmen-idrett og aktivitet. Fotball, innebandy, tennis, kamsport, jujutsu, taekwondo, karate, badminton, dans. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.

Strømmen har et bredt idrettstilbud. Vårt Strømmen har laget en oversikt inndelt etter ballsporter, kampsporter og andre idretter, med linker til klubbenes egne nettsider.

(Oversikten er nedenfor annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Ballsport

Lillestrøm Starfighters (link til ekstern nettside)

Lillestrøm Amerikansk Fotball Klubb, Lillestrøm Starfighters, ble etablert i 2010 og holder treninger på kunstgressbanen i Slora Idrettspark. Klubben har juniorlag (13-16 år) og seniorlag (17 år og eldre).

Skjetten Basket (link til ekstern nettside)

Basketballklubben satser stort på breddeidrett og har nesten 20 forskjellige aldersbestemte lag. Klubben har treninger i Slorahallen, på Bråtejordet skole og flere skoler i Lillestrøm kommune.

Strømmen Badmintonklubb (link til ekstern nettside)

Strømmen Badmintonklubb ble etablert i 2015 og holder treninger i Slorahallen. Klubben tilbyr badminton-treninger for alle aldersgrupper, med medlemmer fra 8 til 60 år, og har fokus på barn og minoritetsgrupper.

Strømmen Idrettsforening (link til ekstern nettside)

Strømmen Idrettsforening ble stiftet i 1911 og har Strømmen stadion som tilholdssted. Klubben har aldersbestemte lag, senior herrer, og unified (tilrettelagt fotball). Aktiv og glad er et eget treningstilbud som Strømmen IF tilbyr 1. og 2. klassinger på Strømmen.

Strømmen Innebandyklubb (link til ekstern nettside)

Strømmen Innebandyklubb ble stiftet i 1991 og holder til i Slorahallen. Klubben har fokus på breddeidrett med tilbud for alle aldersklasser og nivåer.

Strømmen Tennisklubb (link til ekstern nettside)

Strømmen Tennisklubb ble stiftet i 1930 og disponerer fire utendørsbanner og klubb i Gamle Strømsvei. Klubben er for alle aldre og nivåer.

Kampsport

Nedre Romerike Kickboxingklubb og Romerike Boksegruppe (link til ekstern nettside)

Nedre Romerike Kickboxingklubb og Romerike Boksegruppe slo seg sammen til en fleridrettsklubb i 1992 og har Vassøyholtet fjell i Strømsveien 15 som tilholdssted. Klubben har treninger for nybegynnere og videregående, ungdomsparti og parti for barn og voksne.

Romerike Jujutsu Klubb (link til ekstern nettside)

Romerike Jujutsu Klubb ble stiftet i 1982 og holder til i kjelleren på Strømmen Storsenter (v/inngang D). Klubben underviser jujutu til barn, ungdom og voksne.

Romerike Shotokan Karateklubb Jska (link til ekstern nettside)

Romerike Shotokan Karateklubb Jska ble etablert i 2017 og holder til i Strømsveien 80. Klubben er for barn og voksne, og har i tillegg en jentegruppe og kvinnegruppe.

Skedsmo Karateklubb (link til ekstern nettside)

Skedsmo Karateklubb har røtter tilbake til 1979 og holder til i kjelleren på Strømmen Storsenter (v/inngang D). Klubben har partier for barn, ungdom og voksne, med medlemmer i alderen 6 til 75 år.

Strømmen Taekwondo (link til ekstern nettside)

Strømmen Tong-il taekwondo ble grunnlagt i 1987 og holder til i Segelckes vei 1. Klubben har nybegynner og videregående partier, for barn fra 5 år og voksne, i tillegg til egen kampgruppe.

Andre idrettsaktiviteter

Focus Dance (link til ekstern nettside)

Focus Dance er en profesjonell danseskole og holder til i Strømsveien 48. Klubben har har tilbud til de som vil ha en morsom hobby eller drive konkurranseaktivitet. Hovedaktiviteter er er Freestylel/Disco, slowdance, barnedans og akrobatikk, i tillegg til kurs i Hip Hop og Latino solo.

Skedsmo Western Club (link til ekstern nettside)

Skedsmo Western Clube ble etablert i 1998 og holder til i Folkets Hus i Strømsveien. Klubben har kurs i linedance.

Strømmen og Lillestrøm Skiklubb (link til ekstern nettside)

Strømmen og Lillestrøm skiklubb ble stiftet i 1916 og holder til i Bråteskogen med lysløype, skiløyper og klubbhus. Klubben har grupper for barn og ungdom. I tillegg har klubben allidrett for 4-5-åringer i gymsalen på Stav ungdomsskole (Skjetten).

Strømmen Pensjonistbowlere

Strømmen Pensjonistbowlere ble stiftet i 1982 og er en uformell klubb som holder til på Strømmen Storsenter (Bowling 1). Klubben er for medlemmer fra 60 år.