Om Vårt Strømmen / vårtstrømmen.no

Vårt Strømmen er et nettmagasin som fokuserer på tettstedet Strømmen som ligger i Lillestrøm kommune. Formålet med magasinet er å gi godt, interessant og relevant innhold for strømlinger og de som besøker og bruker stedet.

Strømmen hadde 12.401 innbyggere i 2018 (snl.no) og er i stadig vekst med kontinuerlig utbygging. Stedet har rikholdig lokalhistorie med sagbruksindustri, Strømmens Værksted og Strømmen Stål. Strømmen Storsenter er det største kjøpesenteret i Norge, målt i antall butikker (195), og omsetningen på godt over 3 milliarder kroner (2019) sørger for at Strømmen er det største og viktigste handelssenteret i kommunen. Men Strømmen er så mye mer, med næringsliv, kultur, idrett og spennende mennesker. Strømmen er drømmen er et slagord som har blitt brukt av strømlinger gjennom lange tider.

Redaksjonelt

Vårt Strømmen skal gi sine lesere gratis redaksjonelt stoff for å forsterke stedets profil og innbyggernes tilhørighet til Strømmen, gjennom å fortelle om hva som skjer og kan oppleves, lokalhistorie og i møter med strømlinger.

Redaksjonelt har innholdet i nettmagasinet lenger levetid enn typiske nyhetssaker som dekkes av nettaviser. Med en liten redaksjon, er vi avhengige av gode tips og lesernes hjelp til å kunne gi innholdet som vi ønsker å formidle.

Arnt Erik Isaksen som har vært bosatt på Strømmen siden 1999, er redaktør for Vårt Strømmen. Innhold på vårtstrømmen.no vurderes utifra et redaksjonelt ståsted. For å opprettholde et tydelig skille mellom hva som er redaksjonelt og hva som er betalt innhold, blir kommersielt innhold merket.

Tekst, bilder og videoer på vårtstrømmen.no kan ikke gjengis eller kopieres uten nærmere avtale.

Vårt Strømmen ble lansert i april 2020.