You are currently viewing Formannskapet i Lillestrøm kommune positive til badeland på Strømmen
Et stort politisk svømmetak fremover for badeland på Strømmen. Illustrasjonsfoto.

Formannskapet i Lillestrøm kommune positive til badeland på Strømmen

Forhandling med Thon-gruppen om bruk av bade- og svømmeanlegg på Strømmen, har vært på sakslista i Lillestrøm kommune i vinter. Onsdag 3. mars ble saken behandlet i formannskapets møte. Sosialistisk Venstreparti (SV) og Miljøpartiet De Grønne (MDG) mener en fast leieavtale blir for kostbart for kommunen, men alle de andre partiene er positive til at Lillestrøm kommune skal fortsette forhandling med Olav Thon Gruppen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

14 millioner kroner i fast årlig leie er satt som ramme for forhandlingene, med tanke på kommunens disponering av bade- og svømmeanlegg på Strømmen fra 2024. Endelig vedtak i saken gjøres under kommunestyremøtet 10. mars.

Mer om badeland-saken

Les artikkel: Kommunedirektøren anbefaler ikke fast leieavtale – badeland på Strømmen (link til artikkel, 7. februar 2021)

Les artikkel: Ungdomsrådet i Lillestrøm kommune ønsker badeland på Strømmen (link til artikkel, 16. februar 2021)

Les artikkel: Hovedutvalget for kultur ber kommunen fortsette forhandling med Olav Thon Gruppen (link til artikkel, 21. februar 2021)