You are currently viewing Strømmen IF-treneren: – Det blir kamper med spenning hver eneste gang
Tett kampprogram for Strømmen IF og trener Ole Martin Nesselquist i september. Foto: Vårt Strømmen.

Strømmen IF-treneren: – Det blir kamper med spenning hver eneste gang

September blir en hektisk måned med hele fem seriekamper for gråtrøyene, der det skal kjempes om viktige poeng i hver eneste kamp. Strømmen IF ligger helt på bunn etter 16 serierunder, men det er jevnt på nederste halvdel av tabellen og mange poeng å kjempe om utover høsten.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Tre av månedens kamper kamper spilles på Strømmen stadion, mot Jerv lørdag 11. september (kl.15), mot HamKam lørdag 18. september (kl.15) og mot KFUM onsdag 29. september (kl.16). I tillegg blir det bortekamper mot Stjørdals-Blink og Aalesund.

Vi ser bedre ut nå enn tidligere

Tabellen til tross. Trener Ole Martin Nesselquist har tro på laget.

– Nå begynner høsten, og vi ser bedre ut nå enn tidligere, forteller treneren til Vårt Strømmen et par dager før kampen mot Jerv, og han legger til hvorfor folk på Strømmen bør komme på stadion:

– Nå kommer det cupfinaler på rekke og rad, og vi gleder oss til en spennennde høst. Det blir kamper med spenning hver eneste gang.

Siden forrige seriekamp i slutten av august, har laget hatt to uker med fullt fokus på forberedelser til det tette kampprogrammet utover september.

Strømmen IF, Strømmen stadion. OBOS-ligaen, norgesmesterskap i fotball. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.

– Vi har jobbet mye med angrepsspill, både mot etablert og overganger, kan Nesselquist avsløre.

I tillegg har Strømmenslaget jobbet med å få spillere tilbake fra skader.

– Det har vært en god periode for oss, forteller treneren.

Flomlysene skal oppgraderes på Strømmen stadion

Kommunestyret i Lillestrøm vedtok 8. september at det skal bevilges penger til oppgradering av flomlysanlegget på Strømmen stadion. Dermed vil stadion fortsatt kunne brukes til spill i OBOS-ligaen i fremtiden.

– Hva betyr det for laget og motivasjonen at flomlyssaken nå er avklart?

– For laget betyr det lite. Vi har uansett fokusert på våre oppgaver. Men for klubben er det selvsagt en fantastisk nyhet, og det gjør at vi kan tenke mer langsiktig, mener Nesselquist.

Alt vi kommer til å jobbe med det neste året, avhenger av positivt vedtak 8. september, fortalte Harald Gjervik til Vårt Strømmen tidligere i september (link til artikkel om flomlyssaken)