You are currently viewing Strømmen fritidsklubb – jobber hardt for å åpne klubben snarest
Illustrasjonsfoto: Barn og unge i alderen 10-18 år skal få en ny møteplass på Strømmen. Innfelt: Klubbhuset i Skogveien 27.

Strømmen fritidsklubb – jobber hardt for å åpne klubben snarest

I høst åpner endelig Lillestrøm kommunes nye møteplass for barn og unge på Strømmen. Klubblokalene som ligger i Skogveien 27, skal gi et godt og variert fritidstilbud til alle mellom 10 og 18 år på Strømmen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

I forrige uke var Vårt Strømmen i kontakt med Amir Keyani som er enhetsleder for barn og unges møteplasser på Skjetten og Strømmen. Han kunne gi oss gode nyheter om status for møteplassen på Strømmen:

– Vi jobber hardt både til å få gode kompetanserike ansatte og logistikken på plass for å åpne klubben snarest, og satser på å kunne tilby en god møteplass for barn og ungdom i løpet av september.

I sommer ble de nye klubblokalene benyttet til filmkurs, låtskriverkurs og grunnkurs i webutvikling og logodesign. Keyani forteller at responsen på kursene ikke var så verst, spesielt med tanke på at det var veldig godt vær og mange utendørstilbud i sommer. De nye klubblokalene på Strømmen kommer til å benyttes til kurs fremover også:

– Vi kommer til å arrangere slike kurser både i løpet av høstferien og under UKM-campen litt seinere i oktober.

UKM-campen blir i samarbeid med ungdomshuset Villa Cara i Lillestrøm.

Les mer her: Ny ungdomsklubb på Strømmen (link til artikkel, mars 2021)

Presentasjonsvideo av lokalene

Ta en titt på innsiden av lokalene i presentasjonsvideoen nedenfor. Danshiya Saint Johns som er ansatt på Skjetten fritidssenter, presenterer lokalene i videoen. Filmen ble laget av Armita som hadde ansvaret for filming og redigering. Videoen deles av Vårt Strømmen etter tillatelse fra Amir Keyani, som er enhetsleder Strømmen og Skjetten i avdelingen for barn og unge i Lillestrøm kommune.