You are currently viewing Strømmen-nyheter uke 42-2020 (12. – 18. oktober)
Vårt Strømmen oppsummerer ukas Strømmen-relaterte nyheter.

Strømmen-nyheter uke 42-2020 (12. – 18. oktober)

Vårt Strømmen oppsummerer ukas Strømmen-relaterte nyheter, med blant annet disse sakene: Oppdatering om badeland på Strømmen og behandling i Lillestrøm kommune og Strømmen IF med storseier på bortebane.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen-kalender: Det skjer på Strømmen - hva skjer av arrangementer, kultur, konsert, teater, scene, idrett, konferanse. Montasje: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

Lillestrøm kommune om badeland på Strømmen

Kommunestyret fattet vedtak 7. oktober om at kommunedirektøren bes fortsette en prosess med idretten og Thon-gruppen angående badeland på Strømmen. Vårt Strømmen har vært i kontakt med Lillestrøm kommune for å høre mer om prosessen fremover, og når det kan forventes at saken skal behandles politisk.

Les artikkel: Lillestrøm kommune om badeland-prosessen og politisk behandling

Lillestrøm kommune. Kommunikasjonssjef Heidi Lippestad (innfelt). Badeland på Strømmen, Olav Thongruppen. Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto svømming. Innfelt: Lillestrøm kommunes kommunikasjonssjef Heidi Lippestad (Foto: Lillestrøm kommune).

Strømmen IF med storseier på bortebane – veteran forlenger kontrakt

Vi må få frem de gode prestasjonene og være klar for en krig i Bergen, sa Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist til Vårt Strømmen før turen til Vestlandet, og laget leverte.

Øygarden ledet 1-0 til pause i lørdagens seriekamp, men fire mål i andreomgang sørget for at strømlingene snudde resultatet til 1-4 og kunne reise hjem til Strømmen med alle tre poengene.

Strømmen IF ligger fortsatt på 14. plass, men vinner de neste seriekamp, er det muligheter til å klatre oppover på tabellen, da det er jevnt på nederste halvdel. Neste kamp blir mot Raufoss på Strømmen stadion lørdag 24. oktober.

Kapteinen Kristian Jahr (31) har forlenget kontrakten med Strømmen IF. Spilleren som har vært i klubben siden 2014, blir dermed på Strømmen i minst to år til.

Strømmen IF. Kristian Jahr, fotball, fotballspiller, Obos-ligaen. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Kapteinen Kristian Jahr har forlenget kontrakten med Strømmen IF. Arkivfoto: Vårt Strømmen.

Sjekk forvandlingen fra april til oktober – og kontrasten mellom vår og høst

Kontrasten er stor når disse to bildene fra april og oktober sammenlignes, og det er ikke bare høstfargene som kommer godt frem på oktoberbildet. Byggeprosjektet på Strømmen Verksted-tomta har også forvandlet seg mye på dette halvåret.

Profilerte artister kommer til Strømmen Storsenter

Den italienske restauranten il Padrino på Strømmen Storsenter har flere profilerte artister på konsertprogrammet de neste tre lørdagene. Jenny Jenssen kommer til Strømmen 24. oktober, etterfulgt av GT-Sara lørdag 31. oktober. Lørdag 7. november kommer det lokale Bob Dylan-tributebandet Jokermen, som består av blant annet tidligere ordfører Ole Jacob Flæten.

Temaplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet ute til høring

Lillestrøm kommune har kunngjort at Temaplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet 2021-2024, som ble vedtatt at formannskapet 30. september, ligger ut til offentlig ettersyn. Høringsfristen er 30. oktober 2020.

Fikk du med deg denne artikkelen?

Reguleringsarbeid for Grønliveien 8-12 (link til artikkel)

Varslingsområde: Grønliveien på Strømmen i Lillestrøm kommune. Illustrasjon fra møtereferat oppstartsmøte, desember 2019.
Varslingsområde: Grønliveien på Strømmen, felt B1 i rødt. Illustrasjon fra møtereferat oppstartsmøte (desember 2019).

Tips oss

Vårt Strømmen ønsker tips om nyheter og gode saker.