You are currently viewing Strømmen IF er klare for 12. sammenhengende sesong i OBOS-ligaen
Ingen stor kamp, men poenget holdt til ny sesong i OBOS-ligaen neste år. Foto: Vårt Strømmen.

Strømmen IF er klare for 12. sammenhengende sesong i OBOS-ligaen

Torsdagens seriekamp på Strømmen stadion mellom Strømmen IF og Stjørdals-Blink endte uavgjort. Festfotball kan det ikke kalles, men poenget var et stort skritt i retning ny sesong i OBOS-ligaen. Og senere samme kveld ble ny sesong i OBOS-ligaen i 2021 garantert, da Åsane slo Jerv. Når også flomlysene på Strømmen stadion skal oppgraderes, kan både laget og supportere se lyst på 2021-sesongen, men før det skal årets sesong avsluttes på en god måte.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Strømmen IF – Stjørdals-Blink 1-1

Torje Naustdal sørget for 1-0 tidlig i kampen, men de som hadde håpet på storseier for Strømmen, ble skuffet. Drøyt 10 minutter senere utliknet gjestene, og resultatet stod seg ut kampen. Stjørdals-Blink «måtte» vinne, men de var på defensiven i kampen.

– Vanskelig kamp for oss. Det å spille mot etablert forsvar som ligger lavt, er det vanskeligste i fotball, forteller Strømmen-trener Ole Martin Nesselquist til Vårt Strømmen etter kampen, og han legger til:

– Og vi må bare anerkjenne at vi ikke er gode nok til det ennå.

Ole Martin Nesselquist, treneren til Strømmen IF i OBOS-ligaen. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Resultatet og poenget var greit, men trener Ole Martin Nesselquist var ikke fornøyd med spillet. Foto: Vårt Strømmen.

Flomlysene skal oppgraderes og tilfredsstille OBOS-ligaens krav

Opprinnelig skulle serieavslutningen mot Tromsø vært spilt den 7. desember kl.15 på alternativ bane, fordi flomlysene på Strømmen stadion er for svake. Hell i uhell med alle utsettelsene, er at seriekampen likevel kan spilles på Strømmen stadion fordi kampen spilles tidligere på dagen, nå på søndag kl.13, men neste år blir ikke flomlysene på Strømmen stadion en problemstilling.

I november ble det vedtatt i kommunestyret i Lillestrøm kommune, at tidligere bevilgende midler til garderobe og klubbhus, skal omdisponeres til blant annet oppgradering av flomlys. Det betyr at Strømmen stadion i fremtiden skal tilfredsstille kravene som stilles til flomlys i OBOS-ligaen.

Strømmen stadion: Strømmen IF sine flomlys skal oppgraderes til OBOS-ligaen 2021. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Flomlysene på Strømmen stadion skal oppgraderes og tilfredsstille kravene som stilles i OBOS-ligaen. Foto: Vårt Strømmen.

OBOS-ligaens beste lag kommer til Strømmen i serieavslutningen

Tromsø er OBOS-ligaens beste lag i år, og på søndag kl.13 skal Strømmen IF få bryne seg på gutan fra nord. Selv om kampen mot Stjørdals-Blink var langt fra årets beste fotballkamp for gråtrøyene, er Nesselquist opptatt av at sesongen skal avsluttes så godt som mulig:

– Vi skal avslutte sesongen på en god måte. Gå ut i 100 og gi ligaens beste lag trøbbel.

Han understreker at en seier mot Tromsø vil bety mye økonomisk og sportslig inn mot neste år. 2021-sesongen blir den 12. sammenhengende sesongen i OBOS-ligaen for Strømmen IF, en sterk prestasjon.

Strømmen stadion. Tribune. Strømmen IF i OBOS-ligaen 2021. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Her blir det spill i OBOS-ligaen også i 2021 - 12. sammenhengende sesong. Foto: Vårt Strømmen.