You are currently viewing Viktig seier for Strømmen IF – nå står KFUM, LSK og Ranheim for tur
Dagens gråtass: Kjell Rune Sellin (t.v.) scoret to av målene i 3-0-seieren over Hamkam. Foto: Vårt Strømmen.

Viktig seier for Strømmen IF – nå står KFUM, LSK og Ranheim for tur

3-0-seieren over HamKam i mandagens hjemmekamp på Strømmen stadion, sendte gråtrøyene over streken til 13. plass nå som 2020-sesongen av OBOS-ligaen er halvspilt.

Det er alltid godt å vinne fotballkamper, og det var det nå også, forteller hovedtrener Ole Martin Nesselquist til Vårt Strømmen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Mye stod på spill mellom to lag med et skrikende behov for poeng.

Selvsagt oppleves kampen som ekstra viktig når det er mot et annet bunnlag, men det er tre poeng i spill som alltid, sier han og legger til at trepoengere kommer godt med.

Kjell Rune Sellin som ble kåret til dagens gråtass, sørget for 1-0-ledelse til pause. Youssef Chaib økte ledelsen til 2-0 før Sellins 3-0-mål sørget for en solid Strømmen-seier.

Nye trepoengere i de kommende kampene?

Nå står KFUM for tur i bortekamp 21. september, etterfulgt av hjemmekamper mot Lillestrøm 25. september og Ranheim 28. september. I årets første hjemmekamp, vant Strømmen IF 2-1 over KFUM, mens det ble henholdsvis 0-1-tap og 1-5-tap i bortekampene mot LSK og Ranheim i august.

Strømmen legger ut et begrenset antall restbilletter til hjemmekampene sine.

Se oversikt over høstens kamper (link til artikkel)