You are currently viewing Åpnes for 200 tilskuere på Strømmen stadion – sesongkortene går unna
Begrenset antall: Kun de med sesongkort kommer inn på Strømmen stadion. Innfelt: Harald Gjervik i Strømmen IF.

Åpnes for 200 tilskuere på Strømmen stadion – sesongkortene går unna

Etter at det nylig ble kjent at det åpnes opp for tilskuere i OBOS-ligaen, har Strømmen IF lagt ut et begrenset antall sesongkort for salg. På grunn av restriksjoner for antall tilskuere på seriekamper, er det bare innehavere av sesongkort som slipper inn når Strømmen spiller hjemmekamp mot KFUM Oslo mandag 6. juli.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

I fjor ble til sammen solgt 75 sesongkort, og allerede før korona-situasjonen oppstod i mars, hadde klubben i år solgt 90 sesongkort. Nå går de resterende sesongkortene unna.

Det ble lagt ut 80 sesongkort til kampanjepris 990,- denne uken, og halvparten av disse er snart borte, kunne Harald Gjervik fortelle Vårt Strømmen onsdag ettermiddag.

I og med at det er en begrensning på 200 personer på de første kampene, har vi også holdt av noen få billetter til en ekstra kampanje neste uke.

For Strømmen er det positivt at 200 tilskuere tillates, en god andel av det som normalt er på hjemmekampene til klubben. I følge NFF var det i gjennomsnitt 336 tilskuere på Strømmen stadion i 2019-sesongen.

Vi håper selvsagt at vi raskt kommer tilbake til normalen, men de 200 som kommer, skal få se attraktiv og fartsfull fotball fra hjemmelaget, lover Gjervik.

Fikk du med deg disse artiklene om Strømmen IF?

Vi kommer til å være et av de mest underholdende lagene i OBOS-ligaen! (intervju med hovedtrener Ole Martin Nesselquist)

Strømmen IF starter borte mot Ull/Kisa i OBOS-ligaen 3. juli (oversikt over Strømmen IFs 12 første seriekamper)