You are currently viewing Åpningsfest i nytt selskapslokale i Strømmen sentrum
Bawer Abbasi (16) hjelper til i familiebedriften Kakehuset i Hoberg-bygget. Foto: Vårt Strømmen.

Åpningsfest i nytt selskapslokale i Strømmen sentrum

Onsdag inviterte det familiedrevne konditoriet Kakehuset til en 4-timers åpningsfest i et nyoppusset lokale i 2. etasje i det tradisjonsrike Hoberg-bygget. Godt over 100 personer var innom i løpet av disse timene. Gjestene fikk servert mat og drikke, og flere av bedriftens samarbeidspartnere var også til stede, blant annet make-up artist og frisør.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen-kalender: Det skjer på Strømmen - hva skjer av arrangementer, kultur, konsert, teater, scene, idrett, konferanse. Montasje: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

Vi har gitt nytt liv i Hoberg-bygget, forteller Bawer Abbasi.

16-åringen hjelper til i familiebedriften, og faren er tydelig fornøyd med sønnens innsats.

Etter mange års erfaring fra konditoribransjen, tok Kakehuset med seg kaketradisjoner fra Midtøsten til Strømmen, der de overtok kaféen på hjørnet i fjor sommer. I tillegg lager de også «norske» kaker. Da de startet å pusse opp 2. etasjen i fjor høst, planla de å ta i bruk selskapslokalet i april men valgte å utsette dette på grunn av korona-situasjonen.

Hoberg-bygget, Strømsveien, Strømmen sentrum. Kakehuset, selskapslokale. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Scenen i selskapslokalet, pyntet til åpningsfest. Foto: Vårt Strømmen.

Det romslige selskapslokalet som har både scene og lydanlegg, har kapasitet på rundt 200 personer under normale omstendigheter, og halvparten når dagens avstandsregler skal følges. I samarbeid med andre aktører, kommer Kakehuset til å servere blant annet persisk og indisk mat.

Vi har allerede fått flere bookinger av bryllup, konfirmasjoner og hennafest, avslutter Abbasi og forklarer at hennafest er en fest i forkant av mange muslimske bryllup, der bruden, hennes venninner og nærmeste kvinnelige familiemedlemmer deltar.