You are currently viewing Selvtillit er godt å ha med seg for Strømmen – tøff kamp i vente
Trener Ole Martin Nesselquist (t.v.) har grunn til å smile etter to sterke seire. Arkivfoto: Vårt Strømmen.

Selvtillit er godt å ha med seg for Strømmen – tøff kamp i vente

Etter 4-1-seier over Øygarden og 3-2-seier over Raufoss, er det et Strømmen-lag med selvtillit som reiser til Rogaland for å møte Sandnes Ulf på onsdag. Hovedtrener Ole Martin Nesselquist mener likevel de står overfor en av sesongens tøffeste kamper.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen-kalender: Det skjer på Strømmen - hva skjer av arrangementer, kultur, konsert, teater, scene, idrett, konferanse. Montasje: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

To snuoperasjoner og seks poeng

Strømmen-treneren lovet at laget skulle være klare for en krig da de reiste Vestlandet og bortekamp mot Øygarden i midten av oktober. Etter å ha snudd kampen fra 1-0 til 1-4-borteseier med fire mål den siste halvtimen, fikk strømlingene med seg alle poengene.

De siste 30 minuttene er veldig like resten av kampen, men tilfeldighetene går mer vår vei enn tidligere i kampen, synes Nesselquist som mener at de hadde større sjanser tidligere i kampen:

Vi er effektive og scorer egentlig på de minste mulighetene våre. Vi har større muligheter i første omgang. Men vi sto godt gjennom hele kampen, og vant til slutt veldig fortjent.

Også i lørdagens kamp mot Raufoss på Strømmen stadion, lå gråtrøyene under men klarte å snu enda en kamp i sin favør.

Jevnt over er vi bedre enn Raufoss, med unntak av fem minutter i andre omgang hvor de er effektive og scorer to mål, forteller treneren og skryter av spillerne:

Sterkt av oss å komme tilbake, og veldig fornøyd med mentaliten til spillerne etter 1-2. Så må vi være såpass offensive å si at dette var en kamp vi skal vinne 10 av 10 ganger, og det var bra vi gjorde det.

Etter helgens seier over Raufoss, klatret Strømmen en plass oppover på tabellen. Laget ligger nå på 13. plass, med åtte serierunder igjen av sesongen.

Strømmen IF - Sandnes Ulf, fotball, seriekamp OBOS-ligaen 2020. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Strømmen kunne juble da de vant 4-0 over Sandnes Ulf i juli - forventer tøff kamp i Rogaland. Arkivfoto: Vårt Strømmen.

Forberedt på en av årets tøffeste kamper

Hvor viktig er det for selvtilliten, og humøret i laget, at dere har snudd de to siste kampene til seire?

Det å vinne kamper gir alltid selvtillit. Det er godt å ha med seg. Humøret er alltid bra hos oss uansett, det er en av våre største styrker, svarer Nesselquist.

I juli vant Strømmen overlegent 4-0 over Sandnes Ulf på Strømmen stadion, men hovedtreneren mener den seieren er helt irrelevant til kampen som kommer nå:

Det er lenge siden vi møtte de sist, og mye har forandret seg. Sandnes Ulf borte er en av årets tøffeste kamper, og de trenger poengene like sårt som oss.

Treneren mener at de må spille på sitt beste for å vinne kampen og få med seg alle tre poengene fra Sandnes.

Så vi får restituere og forberede oss godt, og mobilisere skikkelig. Vi trenger en maksprestasjon for å slå de, avslutter Nesselquist.