You are currently viewing Restauranten henter flere profilerte artister til Strømmen utover høsten
Jenny Jenssen (innfelt) kommer til il Padrino på Strømmen Storsenter lørdag 24. oktober.

Restauranten henter flere profilerte artister til Strømmen utover høsten

Mat og drikke er det viktigste på en restaurant, men for eierne av il Padrino har de ønsket å gjøre restaurantbesøket til noe mer. I løpet av høsten kommer flere profilerte artister til restauranten som ligger på Strømmen Storsenter.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Jenny Jenssen holder konsert på il Padrino allerede førstkommende lørdag, 24. oktober. Dit kommer også den humørfylte 96-åringen GT-Sara 31. oktober, og helgen etter kommer det lokale Bob Dylan-tributebandet Jokermen, med blant annet tidligere ordfører Ole Jacob Flæten på scenen.

Vi kjenner på en viss generell korona skepsis, og gjestene er veldig “på” i dette spørsmålet, forteller Tormod Johansen som er en av il Padrino-eierne, men han legger raskt til:

Når vi informerer om hva som venter dem når de kommer til oss, blir de positivt overrasket.

Den italienske restauranten har hele tiden innordnet seg etter gjeldende korona-restriksjoner og smittevern. Derfor er det begrenset antall billettter til arrangementene deres.

Vi har en kapasitet på ca 50 gjester, sier Johansen og forklarer at det avhenger av hvor mange av gjestene som tilhører samme hustand, og som dermed kan sitte tettere.

Det er fortsatt billetter igjen til de førstkommende konsertene.

Vi anbefaler alltid å forhåndsregistrere seg, men er det plass er alle hjertelig velkommen også i døra.

GT-Sara, artist. Konsert på il Padrino, Strømmen Storsenter lørdag 31. oktober.
GT-Sara skal på il Padrino-scenen lørdag 31. oktober, sammen med Stian Carstensen og Hans Olav Trøen.

Alt fra stand up til vinsmaking

Restauranten har et variert program utover høsten. Torsdag 29. oktober kommer stand up-komikeren Susann Laache, og allerede dagen etter har de «Helt vill kveld» med viltmeny og vin.

Neste måned lanserer il Padrino eget øl, som er utviklet i samarbeid med Meny på Strømmen og Norumbryggeriet.

Fredag 13. november lanserer vi øl nr to i serien Strømmen Øl, forteller restauranteieren som også kan avsløre at en annen kjent artist kommer til il Padrino i jula:

I romjula kommer Kjell Elvis på besøk igjen og lager middagsshow både 4. og 5. juledag. Vi prøver å lage to arrangementer for å få samme kapasitet som vi i normale tider har på ett arrangement.

Allerede jobber de også for fullt med planer for arrangementer i 2021.

På nyåret jobber vi med flere arrangementer, alle tilpasset reglene korona pandemien gir. De som er booket er det lokale bandet Blodtrøkk som kommer med deres bluespakke, avslutter Johansen som også håper at de skal få strømlingen Stein Stokke med sitt band The Engine, på plass.