You are currently viewing NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 20-2020 (11. – 17. mai)

NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 20-2020 (11. – 17. mai)

NyhetsStrømmen oppsummerer ukas nyheter. 17. mai-feiring på Strømmen, Strømmen IF henter inn spillere og trenere, biblioteket åpner for besøkende igjen, ny asiatisk restauarant i Strømsveien, og flere andre nyheter fra Strømmen.

(Artikkelen ble oppdatert mandag 18. mai, kl.13:30.)

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen-kalender: Det skjer på Strømmen - hva skjer av arrangementer, kultur, konsert, teater, scene, idrett, konferanse. Montasje: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

Nasjonaldagen på Strømmen

17. mai ble annerledes i år. Vårt Strømmen fotograferte og filmet flere steder på Strømmen, og vi fulgte Strømmen og Skjetten skolekorps da de spilte i gatene på Strømmen.

Se film- og bildereportasje: En annerledes nasjonaldag på Strømmen

Strømmen IF henter spillere og trenere inn fra permitteringer

12. mai kunne Strømmen IF bekrefte på Twitter at klubben henter inn både spillere og trenere etter permitteringene i marsmåned. De starter rolig med en 2-ukers ferie før de setter i gang med fellesaktiviteter i starten av juni.

Fikk du med deg denne artikkelen? – Uendelig takknemlige, sier Harald Gjervik om pengestøtten (artikkel fra 21. april)

Strømmen Storsenter med vanlige åpningstider

Storsenteret informerte onsdag 14. mai om at de går tilbake til vanlige åpningstider, kl.10-21 på hverdager og kl.10-19 på lørdager.

Strømmen bibliotek åpner dørene for besøkende igjen

På tirsdag informerte biblioteket på Strømmen om at de åpner dørene igjen for besøkende, men med begrensede åpningstider og smittevernstiltak.

Strømmen Sparebank støtter skolekorpset

Strømmen og Skjetten skolekorps la ut følgende gladmelding på sin facebookside onsdag 14. mai: «Stor takk til Strømmen Sparebank som føler med oss i den spesielle situasjonen vi er i. Gaven på 100.000,- ble en stor overraskelse da de dukket opp på øvelsen på tirsdag».

Skolekorpset har også en pågående innsamlingsaksjon på Spleis, for å kompensere for avlysningen av vårens loppemarked.

Ny stor, asiatisk restaurant i Strømsveien

ABC Restaurant er nå den største asiatiske restauranten på Strømmen. De åpnet dørene for take away på torsdag og restaurant-besøkende på lørdag.

Se artikkel: Ta en sniktitt på innsiden av Strømmens nye storrestaurant

Strømmen Vels årsmøte og valg

Hans-Olaf Lier fortsetter som styreleder i velforeningen. Strømmen Vel hadde skriftlig valg i år, med frist 13. mai, og valgkomitéens innstilling står bortsett fra at et styremedlem har trukket seg fra gjenvalg.

Fikk du med deg denne artikkelen? Strømmen Vel-lederen om utradisjonelt årsmøte og viktige oppgaver (artikkel fra 4. mai)

Påkjørsel i Strømsveien

Ei jente som er elev ved Sagdalen skole, ble påkjørt og alvorlig skadet av en buss i Strømsveien onsdag 13. mai. Dette meldte Politiet i Øst på Twitter.

Sagdalen skole åpnet opp også for 5. – 7. trinn

Oppstarten for 5. – 7. trinn var tirsdag 12. mai.

Skolen opplever en motivert elevgruppe som kom tilbake. Lærerne mener at det jobbet godt hjemme, men at elevene var glad for at skolen nå er startet opp igjen, forteller sosiallærer Mette Sand til Vårt Strømmen.

Fikk du med deg denne artikkelen? Det har fungert godt å få 400 elever tilbake på Sagdalen skole (artikkel fra 6. mai)

Tips oss

Vårt Strømmen ønsker tips om nyheter og gode saker.