You are currently viewing Ny butikk på Strømmen – klar til å åpne dørene så snart det blir lov
Interiørbutikken er innredet og klar til åpning - planla å åpne i april. Foto: Kalma Interiør.

Ny butikk på Strømmen – klar til å åpne dørene så snart det blir lov

På Strømmen Storsenter kommer det en ny interiørbutikk som allerede er innredet og klar til åpning. Planen var å åpne i april, men foreløpig må Kalma Interiør vente på at det blir lettelser i korona-restriksjonene i Lillestrøm kommune.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen-idrett og aktivitet. Fotball, innebandy, tennis, kamsport, jujutsu, taekwondo, karate, badminton, dans. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.

– Butikken er klar til åpning, og vi gleder oss, forteller Rikke Madsen som er pressekontakt og ansvarlig for oppfølging av Kalma Interiørs butikker.

Kalma Interiør, Strømmen Storsenter. Pressekontakt Rikke Madsen. Foto: Kalma Interiør.
Rikke Madsen ser frem til å åpne ny butikk på Strømmen Storsenter. Foto: Kalma Interiør.

Kalma Interiørs tredje butikk i Norge

Kalma Interiør har to butikker fra tidligere av, som befinner seg på CC Drammen og Fornebu. Hvorfor falt valget på Strømmen?

– Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter og kanskje det mest spennende stedet å åpne en ny butikk i disse dager, svarer Madsen.

Erfaringene fra Fornebu og Drammen gjør at de føler seg trygge på at konseptet også vil fungere på Strømmen. Hun trekker også frem at Strømmen Storsenter har gjort bra inntrykk.

– I tillegg opplever vi at ledelsen på dette senteret er veldig profesjonelle og opptatt av at butikkene skal lykkes med kunden i fokus, noe som også er vår strategi.

Kalma Interiør, Strømmen Storsenter. Ny interiørbutikk, butikk, åpning. Foto: Kalma Interiør.
Butikklokalet på Strømmen - Kalma Interiør designer produktene de selger. Foto: Kalma Interiør.

Hva skiller Kalma Interiør fra andre interiørbutikker?

– Vi designer våre egne produkter og jobber hele tiden med at Kalma-stilen er unik og spennende, forteller pressekontakten.

Hun trekker frem at de fleste varene er på hovedlageret til enhver tid som gjør at de har rask leveringstid.

– Tilbakemeldingen fra våre kunder er at våre produkter oppfattes som premium til en fornuftig pris. Kundeservice er vår topp prioritet og der skal vi være de beste, avslutter Madsen.

Kalma Interiør holder til i lokalene som tidligere ble benyttet av Platekompaniet og GameStop, i den gamle delen av Strømmen Storsenter ved rulletrappa i 2. etasje.