You are currently viewing NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 16-2020 (13.-19. april)

NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 16-2020 (13.-19. april)

Inget barnetog på Strømmen 17. mai, Sagelvafestivalen 2020 er avlyst, flere butikker åpner dørene på Strømmen Storsenter, sperrebånd fjernes på idrettsanlegg, og innsamlingsaksjon for Strømmen IF. Vi har samlet noen av ukas viktigste Strømmen-nyheter.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Barnetoget på 17. mai avlyst

Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR) besluttet på torsdag å avlyse 17. mai-togene i sine kommuner grunnet smittevernshensyn. Romerikes Blad var først ut med å melde dette. Selv om det ikke var en uventet avgjørelse, er det dermed avgjort at det ikke blir barnetog fra Sagdalen skole i gatene på Strømmen i år. Nasjonaldagen skal markeres uten folkesamlinger, men endelige planer for dette er ennå ikke lagt.

Illustrasjonsbildet er fra 17. maitoget i Strømsveien for 10 år siden.

Sagelvafestivalen avlyst

Sagelvafestivalen som skulle arrangeres 21. – 22. august, er avlyst grunnet korona. Dette melder festivalen på sin facebookside. Felleskomitéen for arrangementet har bestemt dette og satser sterkt på at det blir ny Sagelvafestival i 2020.

Den årlige festivalen har de seneste årene fylt Strømmen med underholdning og aktiviteter langs Sagstien fra Stasjonsparken til Mølleparken.

Sagelvas Venner melder at Den kulturelle skolesekken, som var planlagt i Mølleparken 11. – 18. mai, også er avlyst.

Over 150 butikker holder åpent på senteret

Strømmen Storsenter informerer på sin facebookside at det nå er mer enn 150 butikker som holder åpent på senteret.

Klesbutikken The Brand Store åpnet dørene for første gang på lørdag, i en krevende tid for klesbutikker. Det skjer kun dager etter at det ble kjent at Masai har stengt dørene for siste gang, etter at kleskjeden Masai Clothing Retail Norge AS er begjært konkurs.

Fotballmål låses opp og sperrebånd fjernes

På idrettsanlegg i Lillestrøm kommune, har fotballmål blitt låst opp. Retningslinjene om max 5 stk. i gruppe og 2 meter avstand gjelder fortsatt. I utendørsområdet ved Slorahallen, har også sperrebåndene rundt lekeapparatene blitt fjernet.

Innsamlingsaksjon for Strømmen IF

Det har blitt startet opp en innsamlingsaksjon for Strømmen IF på tjenesten Spleis. I skrivende stund (søndag 19. april) er kr.32.300,- samlet inn. Alle pengene som samles inn skal gå til Strømmen IF for å hjelpe klubben i en vanskelig tid og sikre videre drift.

(Artikkelen ble oppdatert 20. april, kl.08.18)