You are currently viewing En ildsjel på Strømmen: Magne Wold
Magne Wold er en av ildsjelene på Strømmen. Foto: Vårt Strømmen.

En ildsjel på Strømmen: Magne Wold

I høst åpnet fotoutstillingen Strømlingen på Banktorget, der personer som er og har vært viktige på Strømmen, hedres med portrettbilder tatt av fotograf Ronny Østnes. En av personene som er portrettert i utstillingen, er Magne Wold. Han er strømling fra topp til tå.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Ildsjelen holdt seg i bakgrunnen da Strømlingen-utstillingen ble åpnet 28. august, men Vårt Strømmen klarte likevel å huke tak i han før han skulle rekke en fotballkamp. Selvfølgelig var det Strømmen IF som skulle følges i direktesendt TV-kamp.

Hvordan er det å være med prosjektet her, der personer fra Strømmen skal hedres?

– Det er jo veldig hyggelig å bli spurt. Selvfølgelig er det det, men jeg er jo en person som liker å holde meg litt i bakgrunnen, svarer Magne Wold.

– Jeg gjorde noen forsøk på det nå også, sier han med et smil.

Strømmensmannen trekker frem at det er veldig mange ildsjeler på Strømmen:

– Det er mange her som har klart å sette stedet på kartet, på sine måter.

Bredt Strømmen-engasjement

– Jeg liker å ha litt aktivitet her. Det er det jeg jobber mest med, forteller Wold.

Strømlingen stiller opp for Strømmen IF med rekruttering og som trener for de yngste barna, noe som han har gjort i en årrekke. I flere år har han også arrangert quiz-kvelder på puben Rockwood.

Om ikke det er nok, er han involvert i 17. maikomitéen på Strømmen, og selv om korona satte en stopper for de tradisjonelle 17. mai-togene både i 2020 og 2021, skjer det spennende endringer på nasjonaldagen neste år.

– 17. mai-toget vil være mer synlig i sentrum, i Strømsveien og Støperiveien, forteller Wold og legger til at det ikke bare er 17. mai-ruta som skal endres:

– Vi skal skape mer aktivitet på Strømmen etter at 17. mai-toget er ferdig, så folk skal slippe å dra til Lillestrøm eller Lørenskog.

Mer rakk vi ikke å snakke med den engasjerte strømlingen om denne dagen, før han hoppet på sykkelen for å rekke fotballkampen.

Vi kjenner til at Wold også jobber med planer for enda flere aktiviteter på Strømmen. Folk som bor på stedet vårt, kan se frem til mer humor og latter med stand-up show i fremtiden, og juletrefest i vinteren som kommer.

Fotoutstillingen Strømlingen ble åpnet i slutten av august. Portrettbildet av Magne Wold er tatt av fotograf Ronny Østnes. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Fotoutstillingen Strømlingen på Banktorget: Magne Wold er en av personene som er portrettert av fotograf Ronny Østnes.

Strømlingen-utstillingen

Fotoutstillingen Strømlingen som ble åpnet på Banktorget i august, skal etter planen stå oppe ut oktobermåned.

Vårt Strømmen har laget flere artikler om utstillingen:

Folkefest på Strømmen med feiring av strømlinger (link til artikkel, august 2021)

Ordfører Jørgen Viks åpningstale på fotoutstillingen Strømlingen (link til artikkel, august 2021)

Ronny Østnes – den prisbelønte fotografen fra Strømmen (link til artikkel, august 2021)