You are currently viewing Stor interesse for 40-årsreunion – har lagt ut ekstra billetter
Bukken Bruse var en utelivsinstitusjon på Strømmen. Kjell Fiskerud åpnet stedet i 1981. Foto: Privat / bukkenbruse.no.

Stor interesse for 40-årsreunion – har lagt ut ekstra billetter

Utelivet blomstret på Strømmen på 1980- og 1990-tallet, mye takket være Bukken Bruse som også tiltrakk seg besøkende fra langt utenfor Strømmens grenser. 2. desember 1981 åpnet Bukken Bruse dørene for aller første gang, i kjellerlokalene i den gamle Meierigården i Strømsveien 81. Grill, dans og bar på samme sted ble en stor suksess.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen-idrett og aktivitet. Fotball, innebandy, tennis, kamsport, jujutsu, taekwondo, karate, badminton, dans. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.

Kjell Fiskerud var en av de opprinnelige eierne og drev stedet fra åpningen i 1981 til han solgte restauranten videre i andre halvdel av 1980-tallet. Driften ble videreført, men i 1991 var eventyret over for det originale Bukken-konseptet.

– Gjester og tidligere ansatte har i årevis ønsket en reunionsfest. Den ble planlagt for to år siden, men blir nå gjennomført den 5. november. 40 år etter at den ble bygget, forteller Fiskerud til Vårt Strømmen.

Reunionsfest med 80-tallsstemning

«Slipp 80-tallet inn» står det på nettsiden til Bukken Bruse. Bukkens originale DJ’er DJ Tiltnes, DJ Daffy og DJ Petter skal sørge for 80-tallstoner. Rekecocktail, biff med bernaise og eplekake med krem skal sørge for 1980-tallssmakene fra Bukken-restauraten.

Reunionsfesten arrangeres på il Padrino på Strømmen Storsenter.

– Vi har valgt il Padrino for den har tre avdelinger lik det Bukken Bruse hadde. Det var en spisedel, en pub og en dancing. Vi gjenskaper dette ved bruk av il Padrino, sier den tidligere Bukken Bruse-eieren.

Aldersgrensen er satt til 50 år, men falske leg aksepteres, står det humoristisk på nettsiden til arrangøren.

– Siden denne restauranten ble bygget for 40 år siden, vil det være naturlig at vi har 50-60 åringer som vi henvender oss til, avslutter Fiskerud som allerede kan glede seg over stor interesse for arrangementet.

350 billetter har blitt revet bort, og denne uka har det blitt lagt ut 50 ekstra billetter for de som ønsker å gjenoppleve Bukken Bruses 80-tallsstemning.

Uteliv: Restaurant il Padrino, Strømmen Storsenter. Reunionsfest. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Det blir 80-tallsstemning på restauraten il Padrino på Strømmen Storsenter 5. november. Foto: Vårt Strømmen.