You are currently viewing Velkommen til Vårt Strømmen

Velkommen til Vårt Strømmen

Jeg skal gjøre en lang historie kort. I januar fikk jeg en idé om et eget nettmagasin om Strømmen, først og fremst for strømlinger men også for de mange besøkende på stedet. 1. januar 2020 markerte en ny tid for Strømmen som en del av den nye storkommunen Lillestrøm. Stedet Strømmen fortsetter likevel å eksistere videre med sine rundt 12.500 innbyggere, som utgjør hele 15% av befolkningen i en av Norges aller største kommuner.

Strømmen har betydelig næringsliv med Strømmen Storsenter i spissen, idrettslag og arrangementer, skoler, aktiviteter og kulturliv, i tillegg til århundrer med lokalhistorie og ikke minst alle menneskene som utgjør stedet.

Selv om korona-situasjonen har satt en kraftig brems på samfunnet i disse dager, lanseres likevel vårtstrømmen.no som et gratis nettmagasin for de mange med interesse for stedet med det berømte slagordet Strømmen er drømmen.

Vi håper alle strømlinger setter pris på lanseringen av Vårt Strømmen, og avslutningsvis ønsker jeg deg velkommen som leser.

Arnt Erik Isaksen / Redaktør

Arnt Erik Isaksen - Redaktør Vårt Strømmen - vårtstrømmen.no