You are currently viewing Spesiell sesong for Strømmen IF i OBOS-ligaen

Spesiell sesong for Strømmen IF i OBOS-ligaen

Søndag 5. april skulle det ha vært avspark for årets første seriekamp mot Stjørdals-Blink på Strømmen Stadion, men det var før myndighetene i forrige måned innførte og utvidet smittevernstiltakene i korona-situasjonen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Det skjer på Strømmen: Kultur, underholdning, arrangementer, guide. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.

I slutten av mars besluttet Norges Fotballforbund (NFF) i samråd med Norsk Toppfotball (NTF) og Toppfotball Kvinner (TFK) å skyve seriestarten til slutten av mai. Hvis alt går etter planen, blir dermed den første hjemmekampen på Strømmen Stadion mot Sandnes Ulf søndag 24. mai kl.18. I følge en pressemelding som er lagt ut på obos-ligaen.no, er lørdag 16. mai en alternativ dato som vurderes for årets sesongstart.

Lokaloppgjør med publikumsfest?

Med både LSK og Ull/Kisa i OBOS-ligaen 2020, venter flere spennende lokaloppgjør for Strømmen IF i årets sesong, men det gjenstår å se om dette blir publikumsfestene som fotballsupporterne i Strømmen har gledet seg til helt siden i fjor høst, da LSK rykket ned. Selv om målet er å starte sesongen med publikum til stede, må det tas forbehold i forhold til videre tiltak og restriksjoner.

LSK spiller i samme divisjon som Strømmen IF for aller første gang siden 1988, men gråtrøyene varmet mange hjerter da de slo lillestrømlingene ut av cupen i lokaloppgjørene i 2015 og 2019. Bortekampen på Åråsen er satt til 14. juni, mens hjemmekampen på Strømmen Stadion er satt til 31. oktober.

I fjorårets sesong var det ikke mye som skilte Ull/Kisa og Strømmen IF i de innbyrdes oppgjørene, med to uavgjorte seriekamper. Strømmen IF skal ha hjemmekamp mot Ull/Kisa 20. september. Datoen for borteoppgjøret er ikke avklart ennå, da 16. mai er den foreløpige datoen som er fastsatt i terminlisten for 2020-sesongen.

Hvem blir best av romerikslagene i 2020? Strømmen IF har mye å kjempe for i årets sesong, og spillerne må gi alt for en god plassering i OBOS-ligaen.