You are currently viewing Populær konsertserie på Strømmen Scene – neste gang kommer «Elvis»
Strømmen Scene presenterer gratis konserter som trekker hundrevis av publikummere. Foto: Vårt Strømmen.

Populær konsertserie på Strømmen Scene – neste gang kommer «Elvis»

Strømmen Storsenter har i en årrekke arrangert konserter på kjøpesenteret, først under navnet «Formiddagstreffen» og nå som «Strømmen Scene presenterer». Selv om konsertene har fått nytt navn, er det en ting som ikke har forandret seg, og det er populæriteten til arrangementene.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Onsdag 6. september var det igjen tid for ny konsert på Strømmen Scene, scenen i 2. etasje i den nyeste delen av Strømmen Storsenter. Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen sang og spilte, Sørensen på trekkspill og Trøen på gitar, foran publikummet som hadde samlet seg i stort antall foran scenen.

Strømmen Scene presenterer. Konserter og underholdning på senterscenen på Strømmen Storsenter. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Sceneglede: Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen stråler på scenen, og det smitter over på publikum. Foto: Vårt Strømmen.

Hvordan tilbakemeldinger får dere fra kunder på disse konsertene?

– Vi får veldig mange positive tilbakemeldinger, sier arrangør Hanne Tori Ratvik Berger som legger til at mange av tilskuerne kommer tilbake til flere ganger.

– Vi ser det er mange faste tilhørere som kommer igjen og igjen, og gleder seg til disse konsertene.

Det er vanskelig å anslå hvor mange som faktisk var tilstede på denne konserten bare ved å se på folkemengden, men Berger hjelper til og forteller at Strømmen Storsenter setter ut 350 stoler hver gang de arrangerer konserter. Det var noen ledige stoler her og der under konserten med Sørensen og Trøen, men at det var bortimot 300 tilskuere var det ingen tvil om.

Strømmen Scene presenterer. Konserter og underholdning på senterscenen på Strømmen Storsenter. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Artist Hans Olav Trøen på scenen med sang og gitar. Foto: Vårt Strømmen.

Minnes den legendariske svenske artisten Lill-Babs

I de årene som Strømmen Storsenter har arrangert konserter, har en rekke folkekjære artister opptrådt på Strømmen.

– Et av mine fineste minner er konserten med Lill-Babs for seks år siden. Hun var virkelig en entertainer som tok publikum med storm, minnes Berger.

Hun synes også det alltid er hyggelig når kundene ønsker seg artister tilbake

Vårt Strømmen gir ikke terningkast på konserter. Konserter oppleves subjektivt, og det aller viktigste er at konsertene treffer målgruppen de er tiltenkt. Denne konsertserien retter seg mot godt voksne og pensjonister.

Av det vi observerte under konserten på senterscenen i september, var to artister som viste sann glede over å stå på scenen og underholde, og et publikum som så ut til å storkose seg og lot seg underholde. Det er det som beskriver en god konsertopplevelse!

Strømmen Scene presenterer. Konserter og underholdning på senterscenen på Strømmen Storsenter. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Strømmen Scene: Sceneområdet sett fra 3. etasje på storsenteret. Foto: Vårt Strømmen.

Flere konserter i vente: «Elvis» kommer i oktober

Strømmen Scene presenterer Kjell Elvis som artist på neste konsert. Den kjente norske Elvis-imitatoren, Kjell Elvis, til daglig kjent som Kjell Henning Bjørnestad, har helt siden slutten av 1980-tallet opptrådt som «Elvis». I 2006 ble han kåret til Europas beste Elvis-imitator, og året etter fikk han tredjeplass i VM for Elvis-imitatorer.

Konserten med Kjell Elvis arrangeres onsdag 4. oktober kl.12, med gratis inngang.

Strømmen Scene presenterer også konserter 1. november og 7. februar.

En rekke arrangementer på Strømmen fremover

Det skjer på STRØMMEN (lenke til Vårt Strømmens arrangementsguide)

Strømmen Scene presenterer Kjell Elvis på scenen på Strømmen Storsenter. Foto: elvis.no.
Kjell Elvis kommer til Strømmen Storsenter i oktober. Foto: elvis.no.