You are currently viewing Smaken av jul på Strømmen – i en trivelig restaurant
Julemat: Et smakfullt måltid med pinnekjøtt. Foto: Vårt Strømmen.

Smaken av jul på Strømmen – i en trivelig restaurant

At julen 2020 blir annerledes, er det liten tvil om, men julekos kan likevel oppleves både hjemme eller ute på en av Strømmens restauranter. Restauranten il Padrino Ristorante Italia på Strømmen Storsenter, åpnet dørene for første gang i 2016. På julemenyen i år står juletallerken med ribbe, lutefisk og pinnekjøtt. Valget falt på sistnevnte.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Man blir tatt godt i mot av restaurantens ansatte og henvist til bord. Mat bestilles, og før man vet ordet av det, står julematen klar. En smakfull, voksen porsjon med pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe og poteter, som er mer enn nok til å mette de fleste mager. Smaken av jul!

Strømmen Storsenter, Il Padrino restaurant. Julemiddag, desember 2020. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Dette hyggelige elefant- og teddybjørn-paret ventet på flere gjester. Foto: Vårt Strømmen.

Behagelig bakgrunnsmusikk gjør at praten kan flyte lett inne i lokalet. Ved 17:30-tiden på en lørdag, er det romslig med plass og kun en håndfull bord som er i bruk på il Padrino, med god avstand og smitteverntiltak på plass. God service og en restaurantopplevelse verdig.

Strømmen Storsenter, Il Padrino restaurant. Julemiddag, desember 2020. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Restauranten il Padrino har pyntet til jul også utendørs. Foto: Vårt Strømmen.