You are currently viewing NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 23-2020 (1. – 7. juni)

NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 23-2020 (1. – 7. juni)

NyhetsStrømmen oppsummerer ukas nyheter. Strømmen IF sitt A-lag var tilbake i trening på Strømmen stadion etter korona-avbrekket, og forbereder seg for fullt til OBOS-ligaen som starter fredag 3. juli. I tillegg har vi nyheter om Aktiv og glad-prosjektet, Strømmen Storsenter, minikonsert utenfor kirken, kunstutstilling på biblioteket, Sagdalen skole og Strømmen videregående skole, og informasjon fra Lillestrøm kommune.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Strømmen IF: En nyhetsrik uke for gråtrøyene

Det har vært mye nytt rundt Strømmen IF den siste uka. På tirsdag ble kampoppsettet for juli og august offentliggjort, og Vårt Strømmen var til stede under treninga på onsdag.

Se bilder og video fra treninga onsdag 3. juni (egen artikkel)

Kampoppsettet for Strømmen IF i juli og august (oversikt)

Lørdag spilte gråtrøyene 1-1 uavgjort borte mot Kongsvinger på Gjemselund i en forkortet treningskamp, 2 x 30 minutter. I følge Strømmen IF sin nettside var Strømmenslaget best i første omgang, mens Kongsvinger var mer frempå i andre omgang. Hovedtrener Nesselquist erfornøyd til tross for en dårlig fotballkamp, og lover at laget skal være bedre forberedt til neste treningskamp.

Ham-Kam, Raufoss, Grorud og Eidsvold Turn er lagene Strømmen IF møter på veien mot seriestart.

Martin André Sjølstad (19) er nysignert venstreback som kommer fra Follo FK.

Aktiv og glad på Strømmen

Strømmen IF og Strømmen Sparebank inngår samarbeid om nytt aktivitetstilbud for de minste skolebarna på Strømmen.

Les mer om Aktiv og glad-prosjektet (link til artikkel)

Strømmen Storsenter

Brandstad åpnet POP-up butikk på Strømmen Storsenter torsdag 4. juni, og de fører merkene Greater than A og Moods of Norway. Aksel Lund Svindal var også til stede i butikken på åpningsdagen. Strømmen Storsenter informerte om dette på Facebook.

Restauranten Egon introduserte ny meny mandag 1. juni. Skinkebakt torsk er blant nyhetene, i følge Egons egen facebookside.

Minikonsert utenfor Strømmen kirke

Strømmen damekor inviterer til en minikonsert tirsdag 9. juni kl 19.30 utenfor Strømmen kirke. Strømmen og Skjetten menighet har lagt ut info om dette på Facebook.

Strømmen Bibliotek: Månedens kunstner

Anita Grenager er månedens kunstner i juni, og utstillingen viser akrylmalerier av dyr, i følge bibliotekets facebookside.

Sagdalen skole går tilbake til ordinær timeplan

På barneskolens facebookside, informerer Sagdalen skole om at de fra og med mandag 8.juni går tilbake til ordinær timeplan.

Strømmen videregående skole

Skolen gjenåpnet og gikk tilbake til ordinær timeplan fra og med torsdag 4. juni, i følge innlegg på skolens facebookside.

Lillestrøm kommune minner om båndtvang

Informasjon på Lillestrøm kommunes facebookside, datert 5. juni: «Nå har rådyrkalvene kommet til verden og fuglene er godt inne i hekketid. Det betyr at dyrelivet er ekstra sårbart på denne tiden av året. Hunder kan skremme opp og jage vilt, fugl og beitedyr. Derfor må du ta ansvar og holde hunden i bånd. Overholdes ikke båndtvangbestemmelsen kan dette straffes med bøter og inntil 1 måneds fengsel.»

Rådyr, rådyrbukk. Dyreliv på Strømmen. 7. juni 2020. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Rådyrbukk fotografert på Vassøyholtet på Strømmen søndag 7. juni. Foto: Vårt Strømmen.

Fikk du med deg denne artikkelen?

St.Hansfjellet: Det beste utsiktspunktet på Strømmen (artikkel med video)

Tips oss

Vårt Strømmen ønsker tips om nyheter og gode saker.