You are currently viewing – Kom og se morsom fotball på Strømmen stadion
Strømmen IFs hovedtrener Ole Martin Nesselquist har klokketro på spillerne. Foto: Vårt Strømmen.

– Kom og se morsom fotball på Strømmen stadion

Strømmen IF tapte onsdagens bunnoppgjør mot Grorud og falt ned til kvalikplass, men det er fortsatt stor spenning i OBOS-ligaen når kun fire serierunder gjenstår. Allerede på lørdag blir det lokaloppgjør mot Ull/Kisa på Strømmen stadion, og nå trenger gråtrøyene støtte.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Vi burde vunnet kampen, og var det beste laget, men dessverre presterte vi allikevel ikke så godt som vi ønsket, mener Ole Martin Nesselquist etter 1-2-tapet mot Grorud.

I en kamp der Strømmens Youssef Chaib sørget for ledelse for gråtrøyene, var det vanskelige vindforhold for fotball, og det hjalp ikke at Hasan Kurucay ble utvist tidlig i andreomgangen.

Med noen sentrale dommerfeil ble dessverre kampen vippet feil vei for oss, men vi legger oss ikke ned av den grunn, fortsetter han og legger til at serien er ikke over ennå:

Ingen ting ble avgjort i den kampen, og det er flere morsomme kamper igjen.

Strømmen IF, Strømmen stadion. OBOS-ligaen 2020. Fotball. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Blir det jubelscener på Strømmen stadion de neste kampene? Foto: Vårt Strømmen.

Tett kampprogram – treneren har klokketro på spillerne før Ull/Kisa-kampen

Strømmen-treneren forventer at laget presterer godt i de neste hjemmekampene, og da vil poengene komme.

Jeg har klokketro på den gjengen vi har her, og så lenge vi presterer godt vil vi vinne kamper, sier Nesselquist i forkant av de neste hjemmekampene mot Ull/Kisa og Stjørdals-Blink, og oppfordrer strømlinger til å kjenne sin besøkelsestid:

Kom og se morsom fotball på Strømmen stadion! Vi spiller fin fotball, skaper mye i mange kamper og har mange gode unggutter som presterer godt, avslutter trenerer og understreker at det er mye nerve i kampene.

At spenningen er til å ta og føle på, kan bekreftes av tabellen i OBOS-ligaen.

Se oppdatert tabell på obos-ligaen.no (ekstern side)

Resten av Strømmens kamper i 2020-sesongen

  • 21/11: Strømmen – Ull/Kisa kl.13
  • 25/11: Strømmen – Stjørdals-Blink kl.13
  • 28/11: Åsane – Strømmen kl.15
  • 5/12: Strømmen – Tromsø kl.15 *

* Siste seriekamp kan ikke spilles på Strømmen stadion på grunn av ikke-godkjent flombelysning. Spillested er ikke endelig avklart, men LSK-hallen i Lillestrøm er en mulighet.