You are currently viewing Delte poeng med bunnlaget – må være klare for «krig» på lørdag
Strømmen spilte 0-0 mot Kongsvinger. Nå må Nesselquist (innfelt) forberede laget til Øygarden-kamp. Foto: Vårt Strømmen.

Delte poeng med bunnlaget – må være klare for «krig» på lørdag

Søndagens seriekamp mellom Strømmen IF og Kongsvinger ble en sjansefattig affære som endte 0-0. Hovedtreneren syntes dette var frustrerende, og nå må han forberede laget til bunnoppgjør på Vestlandet.

Fryktelig frustrerende at vi ikke presterer bedre mot et så svakt lag. Dette er en kamp vi skal vinne hver dag, sier Ole Martin Nesselquist til Vårt Strømmen etter kampen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Kongsvinger ligger godt plantet på 16. og sisteplass i OBOS-ligaen, når 20 fotballkamper er spilt i årets sesong. Strømmen-treneren trekker frem flere årsaker til at laget taper to poeng mot tabelljumboen:

Vi mangler bedre valg, kvalitet og bevegelser på siste tredjedel, og blir for passive når vi angriper.

Må være klare for «krig» mot Øygarden

Strømmen IF går fra en kamp som de burde ha vunnet, til en annen som kamp de bør vinne, når turen går til Vestlandet og seriekamp mot Bergenslaget Øygarden på lørdag. Kun to poeng skiller lagene som ligger rett over og rett under nedrykksstreken i OBOS-ligaen.

Øygarden er en viktig kamp, og vi forbereder alle kamper likt, fortsetter Nesselquist som er tydelig på hva som må til for å vinne bortekampen:

Vi må få frem de gode prestasjonene og være klar for en krig i Bergen.