You are currently viewing Åpning av fritidsklubben på Strømmen: – Endelig!
Bilal Hajjari som er ansatt på fritidsklubben, viser frem biljardbordet. Foto: Vårt Strømmen.

Åpning av fritidsklubben på Strømmen: – Endelig!

Tirsdag 28. september ble den nye fritidsklubben på Strømmen offisielt åpnet, og ungdommer mellom 10 og 18 år kan glede seg over å ha et klubbhus med morsomme og interessante aktiviteter.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Kommunikasjon og markedsføring på Strømmen, Skjetten, Lillestrøm og Romerike: Tekst, foto, distribusjon (innholdsproduksjon). Digital markedsføring, banner / annonse og annonsørinnhold / content marketing. Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

Heidi Bratlie som også er ansatt på Jolly fritidsklubb på Skjetten, blir klubbleder på fritidsklubben på Strømmen.

– Spennende. Gleder meg til å møte ungdommen, forteller hun til Vårt Strømmen.

Klubblederen vet ikke hvor mange som kommer til å bruke stedet, men at den nye møteplassen på Strømmen har vært etterspurt, er det ingen tvil om. Bare på åpningsdagen vil hun tippe at det har vært 80-90 personer innom.

Bratlie forteller at det blir 4-5 ansatte i tillegg til henne som kommer til å jobbe på den nye fritidsklubben

Strømmen fritidsklubb, ungdomsklubb i Lillestrøm kommune. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Klubbleder Heidi Bratlie og Amir Keyani, enhetsleder for barn og unges møteplasser på Strømmen/Skjetten. Foto: Vårt Strømmen.

Bredt aktivitetstilbud

Bilal Hajjari (19) er en av de ansatte på klubben. Han tar oss med på omvisning i lokalene som er inndelt i flere aktivitetsrom. På klubbhuset tilbys aktiviteter for enhver smak. I det 265 kvadratmeter store lokalet, er det rom for gaming og biljard, foto- og videostudio, lydstudio og hobbyrom, i tillegg til andre aktivitetsrom og et stort kjøkken.

Strømmen fritidsklubb, ungdomsklubb i Lillestrøm kommune. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Klubbhusets lydstudio for musikkinteresserte. Foto: Vårt Strømmen.
Strømmen fritidsklubb, ungdomsklubb i Lillestrøm kommune. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Hobbyrommet med symaskiner. Foto: Vårt Strømmen.

Endelig!

Nina Lande er ansatt i Lillestrøm kommune, i avdelingen for barn og unge, der hun blant annet er kontaktperson og koordinator for Ungdomsrådet, barnerådet og ungdomstrinnsrådet.

– Endelig, svarer hun på spørsmål om hva hun synes om at fritidsklubben på Strømmen har åpnet, og forteller at det har vært en lang prosess å finne velegnede klubblokaler:

– Vi letet etter lokaler i mange år.

Lande vil tippe at kommunen har holdt på i 6-7 år. Lokalet i Skogveien 27 som tidligere har blitt brukt til andre kommunale formål, ble de tipset om i 2019.

Starter opp med tre klubbdager i uka

Klubbleder Bratlie forteller at de kommer til å holde fritidsklubben åpen tre dager i uka i starten, men at dette kan endre seg. Mandager blir det jentegruppe, kl.18-21. Tirsdager holdes det åpent for ungdommer fra 8. klasse til 18 år, kl.18-21.30. Onsdager blir det juniorklubb for 5.-7. trinn.

I tillegg til aktiviteter på klubbhuset, er det åpen hall i Slorahallen på søndager, og det planlegges ekstra aktiviteter i høstferien, med tur til Østfoldbadet.