You are currently viewing Kronekamp med gratis inngang: – Du kan altså støtte klubben bare ved å gå inn inngangen!
Strømmen IF arrangerer fotballkamp med gratis inngang 24. september. Foto: Vårt Strømmen.

Kronekamp med gratis inngang: – Du kan altså støtte klubben bare ved å gå inn inngangen!

Når Strømmen IF arrangerer kronekampen lørdag 24. september, håper fotballklubben på 500 tilskuere og å samle inn 150.000 kjærkomne kroner, til tross for gratis inngang.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Kronekampen er ikke som de andre kampene i PostNord-ligaen. Alle som kommer for å se seriekampen mot Moss, får komme inn gratis, men både firmaer og privatpersoner bidrar med et kronebeløp per tilskuer. På den måten gir flere tilskuere mer penger i klubbkassa.

– Du kan altså støtte klubben bare ved å gå inn inngangen, forteller Lars Habberstad, styreleder i Strømmen IF, og har en klar oppfordring til alle med et hjerte for idrettsklubben:

– Ved at det er gratis inngang, håper vi at flest mulig som bor på Strømmen, eller bryr seg om klubben, kommer og ser på.

Strømmen IF - Kronekamp på Strømmen stadion 24. september. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Kronekamp: Håper på 500 tilskuere på Strømmen stadion. Foto: Vårt Strømmen.

150.000 kroner er målet – flere måter å støtte på

Strømmen IF ønsker å gi alle som kommer en god opplevelse, og håper at det gir mersmak så flere støtter klubben fremover.

– Vi håper å få inn 150.000 kroner på dette arrangementet. 500 tilskuere vil da si at vi trenger 300 kroner per tilskuer, svarer styrelederen på spørsmål om målsetningen for kronekampen.

Habberstad legger til at klubben har økonomiske utfordringer, og alle bidrag vil derfor hjelpe klubben:

– Du kan også støtte klubben ved å sette Strømmen Idrettsforening som din mottaker av grasrotandelen hvis du spiller på Norsk Tipping.

Likevel er det ikke bare økonomisk at klubben trenger støtte. Strømmen IF trenger også flere frivillige til å bidra i klubben, da de nå er få som gjør mye.

Kronekampen mot Moss spilles lørdag 24. september med kampstart kl.15. Publikum slipper inn fra kl.14.