You are currently viewing Korona-lettelser i Lillestrøm kommune – nå kan serveringsstedene åpne igjen
Kan endelig ta i mot gjester igjen - Restaurantsjef Stian Østland og il Padrino ønsker gjester velkommen. Foto: Vårt Strømmen.

Korona-lettelser i Lillestrøm kommune – nå kan serveringsstedene åpne igjen

I formannskapsmøtet på fredag 21. mai, ble det innført lettelser som gjelder fra og med lørdag 22. mai. Lettelsene innebærer at både restauranter og treningssentre kan opp igjen, mens innendørs idretts- og fritidsaktiviteter kan åpne opp for barn og unge under 20 år.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Les de oppdaterte forskriftene og anbefalningene her:

Lillestrøm kommune / lillestrom.kommune.no: Forskrifter og anbefalninger (link til ekstern nettside)

25. mai samles formannskapet på nytt, for å vedta ny lokal forskrift som skal gjelde fra 26. mai når kommunen trer ut av kapittel 5c.

Serveringssteder ønsker gjester velkommen

Flere av serveringsstedene på Strømmen la ut innlegg på Facebook etter at lettelsene ble vedtatt:

Gáhn i Strømsveien: «Kjære gjester. Lillestrøm kommune har vedtatt at det er lov å servere i restauranter igjen fra og med lørdag 22.05. Med denne gladnyheten ønsker vi alle våre gjester hjertelig velkomne til GÁNH restaurant.»

Il Padrino Ristorante på Strømmen Storsenter: «Endelig… Lørdag 22.mai, Pinseaften, kan il Padrino Ristorante Italia på Strømmen igjen ønske våre fantastiske gjester tilbake i restauranten!!! Alkohol kan vi fortsatt ikke servere men vi har klargjort vår bugnende og velsmakende meny for servering. Vi holder åpent hele pinsen både ute og inne.»

ABC Restaurant i Strømsveien: «Endelig etter lang og kjedelig nedstenging så har Lillestrøm kommune vedtatt at det er lov å servere i restauranter igjen! Med denne gladnyheten så ønsker vi alle våre gjester hjertelig velkomne til vår restaurant fra og med lørdag 22.05.»

ABC Restaurant, Strømsveien, Strømmen. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
1-årsjubileum i år: ABC Restaurant i Strømsveien åpnet dørene for første gang i mai 2020. Foto: Vårt Strømmen.

Strømmen Storsenter la ut dette facebook-innlegget så snart lettelsene ble innført: «Nå kan du ta deg en pust i bakken på handletur hos oss! Serveringsstedene våre får fra i morgen lørdag 22.mai åpne opp for servering i lokalet. Og du kan igjen nyte mat og drikke sittende hos ditt favorittsted!»

Treningssenter åpnet allerede ved midnatt

Staals som holder til i Stasjonsveien åpnet treningssenteret allerede ved midnatt, for medlemmer med døgntrening.

«ENDELIG ÅPNING midt i alt. Jaja, kommende timer handler kun om orden og rent. Døgntrening åpent fra nå midnatt kl.24.00 pling», skrev treningssenteret på sin facebookside fredag ettermiddag.

Staals, treningssenter Strømmen, Stasjonsveien. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Treningssenteret Staals åpnet allerede ved midnatt for medlemmer med døgntrening. Foto: Vårt Strømmen.

Også det nye treningssenteret Feelgood Strømmen jubler for gjenåpningen: «WOOHOO! Endelig.. Endelig får vi igjen lov til å åpne dørene. Ønsker nye og eksisterende medlemmer velkommen til trening hos Feelgood Strømmen.»

Innendørs trening og fritidsaktiviteter for barn og unge

Også innendørs trening og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år kan gjenopptas fra og med 22. mai.