You are currently viewing Nytt treningskonsept til Strømmen – hadde planlagt åpning i november
Silje Vik (innfelt) skal åpne Feelgood-treningssenter i Strømsveien. Foto: Vårt Strømmen.

Nytt treningskonsept til Strømmen – hadde planlagt åpning i november

I løpet av noen få år har Feelgood-kjeden vokst til nærmere 50 treningssentre i Norge, men planene om åpning av ny avdeling på Strømmen i november, ble korona-utsatt.

Silje Vik er daglig leder for Feelgood Strømmen. Hun har tidligere drevet Feelgood-treningssenter på Dal men har vært på utkikk etter et lokale mer sentralt i Lillestrøm-området.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

– Når jeg fant dette på Strømmen så falt brikkene på plass, sier hun om det nyoppussede lokalet i Strømsveien 76.

Den planlagte åpningen 16. november ble utsatt på grunn av korona-tiltakene, som i skrivende stund fortsatt gjelder i Lillestrøm kommune.

Trening med motoriserte maskiner

– Forskjellen på Feelgood og vanlige treningssentre er at vi har maskiner med motor og girkasse som gjør at maskinen gjør bevegelsen med deg, forteller Silje Vik.

Treningskonseptet innebærer minimal risiko for skader og overbelastning.

– Har du en dårlig dag eller har skader/sykdom som gjør at du ikke kan belaste fullt, kan du bare følge maskinen for å få i gang sirkulasjonen og muskelaktivitet, forteller Silje Vik og legger til:

– Men du kan også ta i til «krampa» tar deg.

Innehaveren av Feelgood Strømmen har utdannelse som personlig trener og rehab-trener.

Feelgood Strømmen, treningssenter Strømsveien 76. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Lokalet i Strømsveien er nyoppusset, og treningsmaskinene er på plass. Foto: Vårt Strømmen.

For alle mennesker i alle aldre

Feelgood retter seg mot alle som ikke kan eller vil trene på vanlig treningssenter, og treningen passer for alle mennesker i alle aldre.

– Vi har god erfaring med blant annet mennesker med MS, slag, muskel- og leddsmerter, ME, parkinson, sier Vik.

Hun poengterer at treningsformen ikke bare er for de med sykdommer, men også for alle og enhver som ønsker å få i gang kroppen med bevegelse.

Korona-tiltakene i Lillestrøm kommune vil bli vurdert på nytt i formannskapets møte 20. januar, der det vil avklares om forbudet mot innendørs trening oppheves i løpet av januar eller forlenges. Inntil videre er det derfor uvisst når Feelgood Strømmen kan åpne opp for treningsaktivitet.