You are currently viewing Ytterligere lettelser i koronatiltakene i Lillestrøm kommune
Lillestrøm kommune: Formannskapsmøtet har vedtatt koronalettelser gjeldende f.o.m. 26. mai. Foto: Vårt Strømmen.

Ytterligere lettelser i koronatiltakene i Lillestrøm kommune

Etter at Lillestrøm kommune ikke lenger er regulert av de forsterkede tiltakene i kapittel 5 i Covid-19-forskriften, har formannskapet i kommunen vedtatt nye lokale forskrifter og anbefalninger som er gjeldende fra og med 26. mai.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Kommunikasjon og markedsføring på Strømmen, Skjetten, Lillestrøm og Romerike: Tekst, foto, distribusjon (innholdsproduksjon). Digital markedsføring, banner / annonse og annonsørinnhold / content marketing. Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

Den lokale forskriften baserer seg stor grad på tiltakene i kapittel 5C, men i formannskapsmøtet 25. mai ble likevel følgende lettelser vedtatt:

  • Det åpnes for skjenking fram til kl. 22:00
  • Det åpnes for individuell fritidsaktivitet innendørs for voksne
  • Det åpnes for mindre arrangementer innendørs – maksimalt 20 personer på faste tilviste plasser. Dette inkluderer ikke private sammenkomster på offentlig sted.
  • Det åpnes for mindre arrangementer utendørs – maksimalt 20 personer til stede uavhengig av om det er tilviste plasser eller ikke. Dette gjelder også for private sammenkomster på offentlig sted. For idretts- og kulturarrangementer for utøvere under 20 år fra samme kommune åpnes det for maksimalt 50 personer til stede.

Les de oppdaterte forskriftene og anbefalningene her:

lillestrom.kommune.no (link til ekstern nettside)

Fikk du med deg denne artikkelen?

Korona-lettelser i Lillestrøm kommune – nå kan serveringsstedene åpne igjen (link til artikkel, 22. mai 2021)