You are currently viewing Spisested på Strømmen – smaksrike vietnamesiske retter i Strømsveien
Restaurant og take away - smaksrike retter. Foto: Vårt Strømmen.

Spisested på Strømmen – smaksrike vietnamesiske retter i Strømsveien

2021 har vært et annerledes år for spisestedene i Lillestrøm kommune. Vårt Strømmen besøkte Gánh Pho & Banh Mi for tre måneder siden, i slutten av februar, kun dager før restaurantene i kommunen måtte stenge ned for servering 3. mars.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Denne artikkelen ble derfor satt på vent til spisestedene kunne åpne opp igjen. Ventetiden ble lenger enn vi så for oss. Mens Gánh har tilbudt take away de siste månedene, kunne de 22. mai ønske gjester velkommen igjen.

«Vietnamesisk street food»

Gánh tilbyr vietnamesisk mat. Mer spesifikt står det «vietnamesisk street food» på skiltet utenfor lokalet i Strømsveien 77D.

Restaurant på Strømmen: Gánh restaurant, Strømsveien. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Gánh holder til i Strømsveien 77D. Foto: Vårt Strømmen.

Tre retter ble bestilt 28. februar, vinterdagen som Vårt Strømmen var innom. Risnudler salat med stekt biff i chili og sitrongress (Bún bò xào sả ớt), stekte eggnudler med grønnsaker og biff (Mì xào) og stekt ris med kylling, egg og grønnsaker (Cơm chiên). Alle tre som spiste, var fornøyde med maten. Smaksrikt og godt!

Restaurant på Strømmen: Gánh restaurant, Strømsveien. Vietnamesisk mat. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Risnudler salat med stekt biff i chili og sitrongress. Foto: Vårt Strømmen.

Lokalet er lyst og har sjarm. Sittebenkene og stolene kan bli litt harde, men de passer likevel godt inn i stilen til restauranten.

Restaurant på Strømmen: Gánh restaurant, Strømsveien. Vietnamesisk mat. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Lyst og sjarmerende lokale. Foto: Vårt Strømmen.

Prisnivået er moderat. Hver av rettene vi bestilte kostet kr.165,- Gánh tilbyr også baguetter og salater for under hundrelappen, som passer bra som lunsjretter, og sushi for de som ønsker det (priser fra kr.109,- for 8 biter).

Vårt Strømmen var fornøyd med besøket!