You are currently viewing Biblioteket på Strømmen skal bidra med å styrke de eldres digitale ferdigheter
Lillestrømbibliotekene har fått 20 iPader i gave fra Elkjøpfondet. Foto: Lillestrømbibliotekene.

Biblioteket på Strømmen skal bidra med å styrke de eldres digitale ferdigheter

I en verden der stadig flere og flere tjenester er digitale, øker samtidig innbyggernes behov for å kunne håndtere PC, mobil og nettbrett. Lillestrømbibliotekene skal bidra til at eldre får ta del i denne utviklingen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Lions Club Strømmen: Kjøp gjødsel, plantejord og dekkbark, med hjemlevering. Salgsinntektene går til Lions Club sitt arbeid for barn, ungdom og trengende på Strømmen og Skjetten.

Takket være prosjektmidler fra Helsedirektoratet, er Lillestrømbibliotekene i gang med prosjektet Digital opplæring til eldre.

3. februar fikk Lillestrømbibliotekene overlevert 20 iPader i gave fra Elkjøpfondet, og dermed kan eldre bibliotekbrukere få låne iPad i opplæringsperioden.

«Vårt mål er å tilby digital opplæring til eldre bibliotekbrukere», skriver Strømmen bibliotek i et facebookinnlegg i sammenheng med gaven fra Elkjøp.

Lillestrømbibliotekene gir opplæring i blant annet grunnleggende bruk av iPad og e-post, bibliotekets digitale tjenester og Helsenorge.no.

Strømmen bibliotek: Digital kompetanse og opplæring. Lillestrømbibliotekene har fått 20 iPader i gave fra Elkjøpfondet. Illustrasjonsfoto.
Biblioteket gir opplæring i grunnleggende bruk av iPad . Illustrasjonsfoto: Pixabay.