You are currently viewing Stor innsatsvilje – fangsten i Sagelva var alt fra handlevogner til flatskjerm
Strømmen Vel arrangerte ryddeaksjon i elva. Foto: Hans-Olaf Lier. Innfelt: Styreleder Hans-Olaf Lier.

Stor innsatsvilje – fangsten i Sagelva var alt fra handlevogner til flatskjerm

På søndag tok Strømmen Vel initiativ til opprydding i Sagelva, og noen av de innsatsvillige deltakerne hoppet bokstavelig talt ut i vannet, med hjelpere på land for å hale i land fangsten av store søppelmengder.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Kommunikasjon og markedsføring på Strømmen, Skjetten, Lillestrøm og Romerike: Tekst, foto, distribusjon (innholdsproduksjon). Digital markedsføring, banner / annonse og annonsørinnhold / content marketing. Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

– Vi var i alt noe over 20 deltakere, forteller Hans-Olaf Lier som er styreleder i Strømmen Vel, før han lister opp hva som ble hentet opp av søppel:

– Fangsten var flere handlevogner, sykler, dekk og felg, plastikk og mye annet som for eksempel mobiltelefon, flatskjerm, elsparkesykkel.

Strømmen Vel: Ryddeaksjon i Sagelva. Foto: Hans Olaf Lier.
Strømmen Vel er takknemlige for at over 20 frivillige hjalp til under ryddeaksjonen. Foto: Hans-Olaf Lier.

«Strømmen velforening vil uttrykke takknemlighet for dem som satte til side andre gjøremål og ble med på aksjonen i elva på søndag. Dette viser at med enkle midler og vilje kan vi klare å gjøre noe som alle tenker at, dette må noen gjøre noe med», skriver Strømmen Vel på foreningens facebookside etter søndagens ryddeaksjon i Sagelva.

Strømmen Vel: Ryddeaksjon i Sagelva. Foto: Hans Olaf Lier.
Elsparkesykkel og handlevogner hører ikke hjemme i Sagelva. Foto. Vårt Strømmen.