You are currently viewing Årevis med smakfull take away-mat i Strømsveien
Biff Oriental er en sterk og smakfull take away-rett. Foto: Vårt Strømmen.

Årevis med smakfull take away-mat i Strømsveien

Mens spisestedene på Strømmen må holde stengt for servering på grunn av korona-restriksjoner, er det fremdeles mange som tilbyr take away. Et av Vårt Strømmens tips er Bippat Strømmen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Bippat Strømmen har holdt til i Strømsveien 28 helt siden 2004, i lokalene der Lampehuset tidligere hadde sin butikk. I starten drev Bippat butikk med asiatiske matvarer i tillegg til å tilby take away. Spisestedet har hovedfokus på kinesiske og thailandske retter, og har siden 2016 også tilbudt sushi som har blitt mer og mer trendy i Norge. Etter oppussing av lokalene for noen år siden, har Bippat både servering og take away. I øyeblikket, mens spisesteder må holde stengt for servering, er det et godt alternativ å ta med maten hjem.

Bippat Strømmen, Strømsveien 28. Asiatisk takeaway og spisested. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Bippat Strømmen har holdt til i Strømsveien 28 i mer enn 15 år. Foto: Vårt Strømmen.

Menyen til Bippat har et stort utvalg av retter med noe for enhver smak. Biff, kylling, svin og skalldyr. Milde retter som chop suey og sterkere retter ála Szechuan. For de som ikke ønsker kinesiske og thailandske retter eller sushi, er «gatekjøkkenmat» som hamburger og kebab andre alternativer. Kebabmiddag med ris er et godt tips for de som liker kebab, men som har lyst på annet tilbehør enn pommes frites.

Bippat Strømmen, Strømsveien 28. Asiatisk takeaway og spisested. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Kebab-tipset: Kebabmiddag med ris. Foto: Vårt Strømmen.

Vårt Strømmen gir ikke terningkast, men vi kan stå inne for å fortelle at det finnes mange smakfulle retter på menyen. At det er flere som mener det samme, er nok også grunnen til at Bippat Strømmen har vært i drift i mer enn 15 år.