You are currently viewing Strømmen var førstevalget – flytter inn i det gamle «Kiwi-lokalet»
Har du lurt på hva som kommer i det gamle "Kiwi-lokalet" i Strømsveien 55? Foto: Vårt Strømmen.

Strømmen var førstevalget – flytter inn i det gamle «Kiwi-lokalet»

Mange har lurt på hva som kommer i det gamle «Kiwi-lokalet» på Strømmen etter at dagligvarebutikken flyttet i vinter. Nå er det klart! I høst har butikklokalet i Strømsveien 55 blitt pusset opp av Foss Sport, som har nyåpning torsdag 5. november.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Sportsbutikken som har spesialisert seg på sykkel, langrenn og løping, flytter ikke mer enn knappe 100 meter fra Strømsveien 58, der de har holdt til helt siden de åpnet dørene for første gang høsten 2004.

Vi har jobbet med nye lokaler snart et års tid. Vi har hatt en fin reise i 16 år og har nå vokst ut av lokalene, forteller Anders Hallingstad som er daglig leder i Foss Sport, og legger til:

Strømmen som lokasjon var et førstevalg, så veldig glade for at vi fant en mulighet så sentralt på Strømmen.

Strømmen, næringsliv i Strømsveien. Foss Sport / sportsbutikk. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Daglig leder Anders Hallingstad i Foss Sport er fornøyd med nytt butikklokale. Foto: Vårt Strømmen.

Sportsbutikken har lokale kunder og tilreisende kunder fra hele Østlandet. Med mange faste kunder, er det viktig for sportsbutikken å holde seg på Strømmen. Siste åpningsdag i det gamle lokalet var på lørdag, og siden da har de jobbet på spreng med å flytte over varer og gjøre klart til nyåpning i det nye lokalet.

Større og bedre lokale

Vi får et mye mer brukervennlig lokale både for ansatte og ikke minst logistikk/vareflyt blir vesentlig bedre, sier Hallingstad.

I det gamle lokalet til Foss Sport, hadde de 800 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Nå får de 1.200 kvadratmeter på en etasje, med rikelig plass til selve butikken, men også sykkelverksted, skiverksted, lager og kontorplasser. Rett utenfor butikken er det gode parkeringsmuligheter, og det blir enklere å laste inn og ut varer og utstyr.

Strømmen, næringsliv i Strømsveien. Foss Sport / sportsbutikk. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Mye skal på plass i det nyoppussede lokalet: Foss Sport jobber på spreng før nyåpningen. Foto: Vårt Strømmen.

Vi får en større og finere butikk for våre kunder, slik at vi kan dyrke våre faglige kompetanse ytterligere ovenfor våre kunder, avslutter den daglige lederen i Foss Sport.

Les mer om Foss Sport her: Sykkelekspertene i Strømsveien (artikkel fra juni 2020)