You are currently viewing Nyåpnet restaurant på Strømmen – en god porsjon med kjøtt og smak
Mixed Grill med lammekotelett, kyllingvinger, seekh kebab, kylling tikka og lam tikka. Foto: Vårt Strømmen.

Nyåpnet restaurant på Strømmen – en god porsjon med kjøtt og smak

Det blir stadig flere spisesteder på Strømmen, og det nyeste tilskuddet åpnet i midten av november i det tidligere Strømmen Sparebank-lokalet i Strømsveien 65.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Restauranten Arcadian tilbyr en rekke pakistanske, indiske og afghanske retter, i tillegg til hamburger og pizza. Det som muligens er det mest iøynefallende i lokalet, er det åpne kjøkkenet der maten tilberedes, og flammene kan til tider stå i været når grillrettene forberedes.

Strømmen-spisested. Arcadian Restaurant i Strømsveien 65. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Arcadian holder til i Strømsveien 65, det tidligere Strømmen Sparebank-lokalet. Foto: Vårt Strømmen.

Smaksrike retter

På facebooksiden har restauranten lagt stor vekt på grillrettene for «BBQ lovers». To retter bestilles fra menyen, Mixed Grill og Butter Chicken. Hver av rettene kostet rett i overkant av 200 kroner.

Mixed Grill består av lammekotellet, kyllingvinger, seekh kebab, kylling tikka og lam tikka, som serveres på et fat med stekt løk, i tillegg til grillsaus. Ris, nanbrød og salat er tilbehør. Dette er en stor porsjon med kjøtt som passer for de som har lyst på et større middagsmåltid, og det blir et variert måltid med flere smaker.

Butter Chicken som ble bestilt mild, var litt sterk men god. Retten kommer i passende porsjon, med ris, nanbrød og salat som tilbehør.

Strømmen-spisested. Arcadian Restaurant i Strømsveien 65. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Butter Chicken (venstre) og Mixed Grill (høyre). Foto: Vårt Strømmen.

For de som har lyst på en annerledes kald drikke til maten, tilbys to varianter av lassi som er en indisk yoghurtdrikk.

Romslig lokale – mange gjester

Lokalet som er relativt stort, er todelt med 12 bord til fire personer på den ene siden, og bord for større grupper på den andre siden av skilleveggen. Det er et venteområde ved inngangsdøren.

Strømmen-spisested. Arcadian Restaurant i Strømsveien 65. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
På innsiden av Arcadian Restaurant, med en liten del av det åpne kjøkkenet i bakgrunnen. Foto: Vårt Strømmen.

Da Vårt Strømmen ankom ved 17.30-tiden på en lørdag, var det ikke problem å få bord, men det var en jevn strøm med nye gjester, og det fylte seg opp ved mange av bordene. Med flere kuldegrader utendørs, kunne man kjenne noen kalde drag i «vår del» av lokalet da døren åpnet seg relativt hyppig med nye gjester som kom inn, og andre som forlot lokalet. Stolene var til gjengjeld gode å sitte i.

Positivt helhetsinntrykk

For en nyåpnet restaurant på en hektisk lørdag, ga Arcadian et positivt helhetsinntrykk. Mixed Grill anbefales!