You are currently viewing <strong>Strømmen Innebandyklubb har plass til flere spillere – stor interesse for treningsleir</strong>
Illustrasjonsfoto: Innebandy er en av de større idrettene på Strømmen. Innfelt: Stig-Rune Backsæther. Foto: Vårt Strømmen.

Strømmen Innebandyklubb har plass til flere spillere – stor interesse for treningsleir

Innebandyklubbens treningsleir som skal arrangeres for barn og ungdommer i Slorahallen i vinterferien, er allerede fulltegnet, og klubben måtte dessverre si nei til flere interesserte. Men det er likevel håp for de som ønsker å begynne å spille innebandy fremover.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Lions Club Strømmen: Kjøp gjødsel, plantejord og dekkbark, med hjemlevering. Salgsinntektene går til Lions Club sitt arbeid for barn, ungdom og trengende på Strømmen og Skjetten.

– Det er 37 påmeldte og det er fullt. Det er flere som nå har fått nei, forteller Stig-Rune Backsæther til Vårt Strømmen på spørsmål om hvordan interessen har vært for den kommende innebandycampen.

Strømmen Innebandyklubb ble stiftet i 1991 og har en rekke aldersbestemte lag for gutter og jenter, fra de yngste, «knøttene» født i 2017/2018, og oppover.

– Innebandycampen går på opplæring i grunnleggende innebandy i tillegg til at det skal være lek og moro, fortsetter Backsæther.

Strømmen Innebandyklubb, innebandy i Slorahallen. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Strømmen Innebandyklubb trener i Slorahallen. Foto: Vårt Strømmen.

Ønsker flere spillere på alle lagene

Over halvparten av de som er påmeldt på treningsleiren, har ikke spilt innebandy aktivt tidligere, og han håper innebandy gir mersmak:

– Vi håper noen av disse synes det er moro og vil begynne på et av lagene våre.

Strømmen Innebandyklubb er en breddeklubb med ambisjoner, og har som visjon å være åpen for alle. Klubben har rundt 200 medlemmer.

Backsæther som har ansvar for rekruttering, påpeker at det er plass til flere spillere på alle lagene i klubben.

Les mer om historien til Strømmen Innebandyklubb her:

Strømmen Innebandyklubb: 30-årsjubileum – var på konkursens rand (link til artikkel, mai 2021)

Idrett på Strømmen:

Se oversikt over idrettsklubbene på Strømmen:

Idrett på Strømmen (link til oversikt på vårtstrømmen.no)