You are currently viewing Basketball på Strømmen: Gjentar fjorårets suksess og arrangerer ny internasjonal treningsleir
Basketball i Slorahallen i 2023. Foto: Vårt Strømmen. Innfelt: Maja Lundmark, Skjetten Basket. Foto: Privat.

Basketball på Strømmen: Gjentar fjorårets suksess og arrangerer ny internasjonal treningsleir

Interessen er stor når Skjetten Basket gjentar fjorårets suksess med internasjonal basketball-leir. Treningsleiren arrangeres i Slorahallen og i Vollahallen 24.-28. juni.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Interessen er stor når Skjetten Basket gjentar fjorårets suksess med internasjonal basketball-leir. Treningsleiren arrangeres i Slorahallen og i Vollahallen 24.-28. juni.

Den lokale basketball-klubben som har hundrevis av aktive medlemmer, har en rekke aldersbestemte lag som til vanlig trener i Slorahallen og andre haller spredt utover Lillestrøm kommune.

150 plasser – nybegynnere er velkomne

Slorahallen blir en av hallene som brukes på årets treningsleir som klubben arrangerer i samarbeid med Rædy Performance.

– Tilbakemeldingene fra fjorårets camp er veldig gode. Vi har fått mye skryt for at det ble mange motiverte barn i ettertid, forteller Maja Lundmark som er barneidrettsansvarlig i Skjetten Basket.

I fjor ble treningsleiren fullbooket, og allerede er over 100 av årets 150 plasser booket.

Treningsleiren er lagt opp til alle nivåer, også nybegynnere.

– Alle er velkomne. Vi deler inn i grupper basert på nivå og alder. I fjor var den eldste som var helt ny i basket 15 år. Han bestemte seg i ettertid til å starte på vårt G16 lag, sier Lundmark.

Skjetten Basket, basketball-treningsleir i samarbeid med Rædy Performance på Strømmen (Slorahallen) og i Lillestrøm. Foto: Vårt Strømmen, www.vartstrommen.no.
Thomas Massamba er grunnlegger av Rædy Performance. Foto: Vårt Strømmen.

Internasjonale stjerne-coacher

Thomas Massamba som har spilt profesjonelt i Europa i en årrekke og på det svenske landslaget, er primus motor i Rædy Performance, som arrangerer treningsleirer for aspirerende basketball-spillere. Sammen med seg på årets leir, har han med seg flere rutinerte coacher med erfaring fra profesjonell basketball.

Treningsleiren fordeler seg med ulike trenere i Slorahallen og Vollahallen. Påmeldingsfristen er 13. juni.

Mer info om Skjetten Basket (lenke til sskbasket.no)

Video fra fjorårets basketball-leir