You are currently viewing Sagelvafestivalen arrangeres igjen i 2021?
Publikum samlet seg i Stasjonsparken da det var underholdning med Davido under Sagelvafestivalen 2018. Foto: Vårt Strømmen.

Sagelvafestivalen arrangeres igjen i 2021?

Den populære Sagelvafestivalen så dagens lys for første gang i 2013 og har siden den gang blitt arrangert årlig på Strømmen, med unntak av fjoråret da festivalen ble korona-avlyst. Nå øyner arrangørene håp om å arrangere Sagelvafestivalen igjen i slutten av august.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

«Vi har forsiktig startet med å planlegge for Sagelvafestivalen 2021. Dato er satt til lørdag 28. august», skriver Sagelvafestivalen i et innlegg på sin Facebook-side 15. februar.

Flere organisasjoner samarbeider om festivalen, deriblant Strømmen Rotaryklubb, Sagelvas Venner, Strømmen og Skjetten skolekorps, Strømmen Vel, med flere. Festivalprogrammet som er i planleggingsfasen, vil bestå av en rekke innslag som arrangeres over store deler av Strømmen, fra Stasjonsparken og langs Sagelva til Mølleparken.