You are currently viewing NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 29-2020 (13. – 19. juli)

NyhetsStrømmen: Nyheter om Strømmen i uke 29-2020 (13. – 19. juli)

NyhetsStrømmen oppsummerer ukas Strømmen-nyheter, med blant annet disse sakene: Strømmen Storsenter er størst i Norge, Strømmen IF gleder seg til kamp mot Åsane, og enveiskjøring i Skolegata.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Strømmen Storsenter størst i Norge

I følge en liste som ble publisert i Finansavisen på mandag, er Strømmen Storsenter det største kjøpesenteret i Norge, målt i omsetning i første halvår 2020.

Nytt korona-tiltak på storsenteret. Kundeservice gir ut gratis «tappstikk» som kan brukes til å taste på kortautomater. Dette informerer Strømmen Storsenter om på sin facebookside.

Strømmen IF gleder seg til kamp på Strømmen stadion

I bortekampen mot Tromsø mandag 13. juli, ble det 1-0-tap for Strømmen IF, men fokuset ble raskt rettet mot neste seriekamp.

«En fokusert spillergruppe har ikke glemt det forsmedelige tapet mot Tromsø og gleder seg til neste kamp», skriver fotballklubben på sin nettside i forkant av kampen mot Åsane på Strømmen stadion mandag 20. juli.

Enveiskjøring i Skolegata

Vårt Strømmen har tidligere skrevet om planlagte trafikktiltak på Strømmen. Når det gjelder enveiskjøring i Skolegata mellom Strømsveien og Frydenlundsgata, ble dette innført allerede nå i juli, i god tid før skolestart i august. Det er satt opp innkjøring forbudt-skilt fra Strømsveien.

Fikk du med deg disse artiklene?

Strømmen sidebane: En museumsbane i Sagdalen (om prosjektet til Sagelvas Venner)

Strømmen Greyhounds – supporterne med et hjerte for Strømmen IF (om supporterklubben)

Grønt på Strømmen – flott turvei over Bråtejordet (bildereportasje)

Tips oss

Vårt Strømmen ønsker tips om nyheter og gode saker.