You are currently viewing 75 årlige arrangementer på Strømmen bibliotek – fra foredrag til gaming
Illustrasjonsbilde gaming. Foto: Pixabay. Innfelt: Dr. Audun Myskja. Foto: Caroline Roka.

75 årlige arrangementer på Strømmen bibliotek – fra foredrag til gaming

Lillestrømbibliotekenes avdeling på Strømmen har ca. 75 årlige arrangementer for både barn og voksne. I tilegg avholdes språkkaféer, og biblioteket tilbyr også leksehjelp. På grunn av korona-tiltak, blir foredrag for voksne strømmet over nett, mens spillkvelder for 9-15-åringer kan avholdes på biblioteket med begrenset antall deltakere.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

– Vi har så mye å tilby for både store og små, og synes det er frustrerende at bibliotekets tilbud ikke kan benyttes fullt ut, forteller bibliotekar Astrid Fjeld Aamodt og legger til at biblioteket holder åpent for veiledning, innlevering og utlån.

Kunsten å finne ro torsdag 28. januar

Biblioteket strømmer arrangementer som lar seg strømme. Allerede på torsdag 28. januar kl.19 strømmer biblioteket foredrag med Dr. Audun Myskja som presenterer boken «Kunsten å finne ro». Foredraget skal gi inspirasjon og verktøy til å håndtere hverdagspress og vanskelige følelser.

I 2020 fra korona-avstengingen og fremover har biblioteket hatt 18 digitale arrangementer.

Spillkvelder for barn og ungdom – Gaming med Bibliogames

Onsdag 3. februar blir neste spillkveld for barn og ungdom i alderen 9-15 år. Her kan de påmeldte møte opp på biblioteket, men det er begrenset antall plasser.

– Vi har en begrensning på 8 deltakere nå i første omgang, men før korona kom det opp mot 30 deltakere, forteller bibliotakeren.

Biblioteket har lagt planer for flere arrangementer i perioden til og med mars, men i dagens situasjon kan det skje endringer i programmet.

– Vi følger med i endringer i restriksjonene fra uke til uke, avslutter Astrid Fjeld Aamodt.

lillestrom.kommune.no (ekstern nettside) finnes oversikt over Strømmen-bibliotekets arrangementer.