You are currently viewing Vårrydding skal bidra til å gjøre det koseligere på Strømmen
Sikkert vårtegn: Søppel kommer frem langs grøftekantene når snøen smelter. Illustrasjonsfoto: Vårt Strømmen.

Vårrydding skal bidra til å gjøre det koseligere på Strømmen

Et sikkert vårtegn er at det ligger søppel lang veier og også langs turveier når vinteren er over og snøen smelter. Lillestrøm kommune arrangerer vårryddingsaksjon, og Sagelvas Venner oppfordrer de som ferdes langs Sagstien til å ta med seg en pose og hjelpe til å plukke opp søppel.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Vårryddingsaksjonen 2021

«Tiden er inne for å fjerne papir, rask og rusk og småavfall fra nærmiljø, samt langs kommunale veier og gater. Borettslag, velforeninger, samt barnehager og skoler oppfordres til å gjøre en jobb i nærmiljøet!» skriver Lillestrøm kommune på sin hjemmeside.

Denne ryddeaksjonen gjelder søppel og avfall utendørs i nærmiljøet, som grøftekanter og lignende, og ikke rydding av privat avfall.

ROAF står for sekker og mottak av avfallet, og disse kan hentes i serviceavdelingen hos utedriftsavdelingen i Lillestrøm kommune, i Leiraveien 7 i Lillestrøm (i nærheten av Skedsmohallen). Sekker kan hentes mandag til torsdag denne uken (mellom kl.7 og 14.30), og på fredag formiddag (mellom kl. 7 og 12).

På Strømmen blir søppelsekkene hentene på tirsdag 27. april, på de stedene som er registrert ved utlevering av sekker.

Les mer på lillestrom.kommune.no (link til ekstern nettside)


Sagelvas Venner ønsker hjelp fra publikum

Heller ikke år kan Sagelvas Venner arrangere organisert ryddedugnad, men de oppfordrer likevel de som ferdes langs Sagstien å ta med seg en plastpose når de går tur, for å plukke opp litt mens de går tur. Foreningen kan ikke organisere henting, og søppel som plukkes, kan derfor kastes i søppeldunker som befinner seg i Mølleparken og langs stien.

Fikk du med deg denne videoen fra Sagstien?

I fjor filmet Vårt Strømmen denne videoen langs Sagstien. Ta en titt!