You are currently viewing Høstoppstart i idrettsklubbene på Strømmen: – Vi tar i mot alle som ønsker å starte med fotball
23. august har Strømmen IF høstens første treninger for barn født i 2017. Illustrasjonsfoto: Pexels.com.

Høstoppstart i idrettsklubbene på Strømmen: – Vi tar i mot alle som ønsker å starte med fotball

Etter sommerferien starter de fleste idrettene opp igjen i disse dager, og mange av klubbene på Strømmen tar nå i mot nye aktive medlemmer.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Det finnes mange idrettstilbud på Strømmen, fra ballsporter og kampsport, til ski og dans.

Sjekk denne oversikten: Idrett på Strømmen (link til side på vårtstrømmen.no)

Strømmen IF ønsker nye fotballspillere velkommen

Fotball har lange tradisjoner på Strømmen. Fotballklubben Strømmen IF har eksistert helt siden 1911, riktignok med noen navneskifter gjennom historien. I dag har klubben rundt 700 medlemmer fordelt på fotball og cricket.

– I Strømmen er det plass til alle, og vi tar i mot alle som ønsker å starte med fotball uavhengig av alder og nivå, forteller Martin Petersen som er oppstartansvarlig i Strømmen IF.

Erfaringsmessig dukker det opp 4-8 jenter på de første treningene, men Petersen håper at klubben kan etablere et eget jentelag. Hvis ikke spiller jentene sammen med gutta.

– Vi håper å kunne få en spillergruppe på minimum 25 spillere, men bare «sky is the limit», fortsetter lagets oppstartsansvarlig.

Strømmen stadion: Strømmen IF og fotball i Strømsveien 16b på Strømmen. Foto: Vårt Strømmen, www.vartstrommen.no.
Strømmen stadion ligger i Strømsveien 16b. Deler av 9er-banen kan sees til høyre på bildet. Foto: Vårt Strømmen.

Flere grunner til å starte i fotballklubben – oppstart 23. august

Strømmen IF ønsker nye jenter og gutter født 2017 velkommen til høstens første trening, onsdag 23. august kl.17.30. Oppmøte er kl.17.15 for 6-åringene. Barn kan møte opp med gode sko/joggesko/fotballsko, drikkeflaske og leggskinn.

Treningene holdes på 9er-banen på Strømmen stadion, i Strømsveien 16b. Utover høsten blir det treninger på onsdager mellom kl.17.30 og 18.30, og vil foregå innendørs når det blir kaldere i været.

– De viktigste grunnene til å velge Strømmen IF er godt kameratskap, inkluderende miljø og opplevelsen av tilhørighet, avslutter Petersen.

Les mer om fotballklubbens treninger for de yngste (link til strommen-if.no)