You are currently viewing I helgen skjer det mye på Strømmen: Arrangementer fredag – søndag [25.-27. august]
Søndag 27. august spiller Strømmen IF seriekamp i PostNord-ligaen. Illustrasjonsfoto: Vårt Strømmen.

I helgen skjer det mye på Strømmen: Arrangementer fredag – søndag [25.-27. august]

«Hva skjer på Strømmen i helgen?» Den siste helgen i august blir det mange begivenheter på Strømmen, med arrangementer fredag, lørdag og søndag.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Sagelvafestivalen strekker seg over to dager med underholdning, aktiviteter og stands over «hele Strømmen». Utenom den årlige festivalen blir det også spennende fotballkamp på Strømmen stadion og familiedag i kirkeparken.

Sagelvafestivalen 25.-26. august: Program for årets festival

Årets festival starter på fredag med konserter på Laake Kafé. På lørdag blir det underholdning, aktiviteter og stands fra Stasjonsparken langs Sagelva til Mølleparken, samt underholdning utenfor Museene i Akershus (MiA) i Strømsveien. Strømmen Rotary Klubb som er hovedarrangør, har med seg en rekke av Strømmens foreninger og frivillighet som medarrangører.

Gå til programmet for Sagelvafestivalen 2023 (lenke til program på vårtstrømmen.no)

Det skjer på Strømmen 25.-27. august: Sagelvafestivalen 2023, seriekamp i PostNord-ligaen og familiedag i Strømmen kirke/kirkeparken. Illustrasjonsfoto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Sagelvas Venner sørger for underholdning og aktiviteter i Mølleparken under Sagelvafestivalen. Foto: Vårt Strømmen.

“Du store alpakka! Helt førsteklasses!”

Strømmen Menighet arrangerer familiedag med barnevennlig og inkluderende familiegudstjeneste søndag 27. august kl.11. Det blir hoppeslott, hinderløype og alpakkaer i kirkeparken.

Seriekamp mot tabelltoer Tromsdalen på Strømmen stadion

Søndag 27. august kl.17 skal Strømmen IF spille årets 17. seriekamp i PostNord-ligaen. Strømmen IF ligger på en respektabel 4. plass i serien, men kan forvente seg hard kamp om poengene mot gjestene fra nord, tabelltoeren Tromsdalen.

Det skjer på Strømmen: Arrangementsguide

Les mer om disse og andre kommende arrangementer i vår nye arrangementskalender:

Det skjer på STRØMMEN (lenke til arrangementsguide)

Strømmen-kalender: Det skjer på Strømmen - hva skjer av arrangementer, kultur, konsert, teater, scene, idrett, konferanse. Montasje: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.
Klikk på bildet over for å komme til arrangementsguiden "Det skjer på STRØMMEN"