You are currently viewing Arrangerer treff for tidligere Strømmens Værksted- og Strømmen Staal-ansatte
Lokalhistorie: Fabrikkansatte i arbeid på Strømmens Værksted på 1930-tallet. Foto/kilde: Nasjonalbiblioteket.

Arrangerer treff for tidligere Strømmens Værksted- og Strømmen Staal-ansatte

I over 20 år har Strømmen Storsenter hatt tradisjon for å invitere tidligere fabrikkansatte på «Veterantreffen», og endelig, for første gang på tre år, skal storsenteret 12. oktober gjenoppta tradisjonen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Lions Club Strømmen: Kjøp gjødsel, plantejord og dekkbark, med hjemlevering. Salgsinntektene går til Lions Club sitt arbeid for barn, ungdom og trengende på Strømmen og Skjetten.

Strømmens Værksted og Strømmen Staal ble etablert i henholdsvis 1873 og 1902. Hjørnesteinsbedriftene satte i mange tiår sitt preg på utviklingen av Strømmen og lokalmiljøet. Begge fabrikkene lå der Strømmen Storsenter er lokalisert nå, etter at Olav Thon kjøpte bygningene og tomta til Strømmen Staal i 1977/78 og senere Strømmens Værksteds bygninger og tomt på slutten av 1990-tallet.

Nesten 40 påmeldte – fortsatt mulig å melde seg på

For over 20 år siden tok senterledelsen ved Strømmen Storsenter initiativ til å lage et årlig samlingspunkt for alle fabrikkveteranene, slik at de kan møtes, skravle mimre og «juge» litt seg-i-mellom over en lunsj.

Den første «Veterantreffen» siden 2019 arrangeres på Thon Hotel Arena i Lillestrøm onsdag 12. oktober kl.12. I tillegg til lunsjen, blir det også underholdning.

Nesten 40 veteraner er påmeldt i skrivende stund, og det er fortsatt mulig å melde seg på. Hanne Ratvik Berger i Kundeservice på Strømmen Storsenter (ekstern lenke) oppfordrer til å ta kontakt for påmelding.