You are currently viewing Hva ønsker folk seg på Strømmen? Vi ble med til ønskebrønnen
Senterleder Per Kristian Trøen ved ønskebrønnen på storsenteret. Foto: Vårt Strømmen.

Hva ønsker folk seg på Strømmen? Vi ble med til ønskebrønnen

Strømmen Storsenter-ledelsen ønsker å skape best mulig shoppingopplevelser for kundene på Storsenteret. Derfor har senterledelsen plassert ut en ønskebrønn der kunder kan legge igjen sine ønsker og forslag.

Vi blir med senterleder Per Kristian Trøen til ønskebrønnen, som er i 2. etasje i den nye delen, ved rulletrappa i nærheten av senterscenen. Det siste året har det kommet inn flere hundre forslag fra kunder.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen-kalender: Det skjer på Strømmen - hva skjer av arrangementer, kultur, konsert, teater, scene, idrett, konferanse. Montasje: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.

«Jeg ønsker meg følgende på Strømmen, for å utvikle stedet videre», står det på forslagslappen.

Hva ønsker strømlinger og romerikinger på Strømmen?

Trøen tar frem en liten bunke innleverte forslag, og det er en ting som går igjen på flere, kanskje så mange som halvparten av forslagene: Badeland!

Strømmen Storsenter, strommenstorsenter. Hva ønsker strømlinger og romerikinger seg på Strømmen?
Flere hundre ønsker har blitt lagt i ønskebrønnen. Badeland gikk igjen på flere av lappene Vårt Strømmen fikk se.

Kanskje drømmen om badeland på Strømmen går i oppfyllelse? Olav Thon Gruppens planer om badeland på Strømmen Verksted-tomta ble kjent allerede i 2014, men det krever kommunalt samarbeid for å få realisert planene.

Damemote, Yummy Heaven, Monki, Zavannah, SATS, merkeklær for barn, er noen av butikkene og aktivitetene som folk ønsker seg, og da er det bare å glede seg. Noen av ønskene vil gå i oppfyllelse allerede i høst.

Fikk du med deg denne artikkelen?

Nye butikker kommer på Strømmen Storsenter i høst! (Link til artikkel.)