You are currently viewing – Jeg håper at folk på Strømmen kan bruke Strømmen stadion som en møteplass [VIDEO]
Ole Martin Nesselquist, hovedtrener i Strømmen IF. Foto: Vårt Strømmen.

– Jeg håper at folk på Strømmen kan bruke Strømmen stadion som en møteplass [VIDEO]

Ole Martin Nesselquist er inne i sin tredje sesong som hovedtrener for Strømmen IF. En tredjedel av årets sesong i OBOS-ligaen er ferdigspilt. Etter kun to poeng på de første fem kampene, er gråtrøyene inne i en god trend og skal kjempe om flere viktige poeng de kommende månedene.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

I møte med Vårt Strømmen, forteller Strømmen-treneren hvilken kamp han synes har vært sterkest prestasjon så langt i år, hvilke spillere som har imponert mest, hva som kan forventes videre utover sesongen, og hva det betyr å ha publikum på stadion.

Sterk seier med avgjørende scoring på tampen av kampen

– Seieren hjemme mot Start er en sterk mental prestasjon, mener Nesselquist.

I kampen på Strømmen stadion 2. juli, vant strømlingene 2-1 etter Sander Birkelnads mål i sluttminuttene.

Føles det ekstra godt med en seier som kommer helt på slutten av kampen?

– I åtte av 10 tilfeller så er de seirene sånn umiddelbart enda deiligere enn andre seire, for det blir en sånn følelsesmessig mye sterkere reaksjon når du vet at det er lite tid igjen, og du får en scoring, svarer han men påpeker at det er snakk om tre poeng som i alle andre kamper.

Det er laget som lykkes, og laget som mislykkes

– Som trener er jeg ikke så veldig glad i å peke ut enkeltspillere. Vi har hatt noen unggutter som har kommet inn og tatt steg fortere enn man hadde antatt.

19-åringen Christopher Cheng som er på lån fra Stabæk, er det første navnet han nevner.

Strømmen IF, Strømmen stadion. OBOS-ligaen 2021. Fotball. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Nykommeren Christopher Cheng (19) i aksjon på Strømmen stadion. Foto: Vårt Strømmen.

– Jeg synes det er flere som har vist seg fra en positiv side, men som alltid i fotball, er det både laget som lykkes og som mislykkes, påpeker Nesselquist.

Utfordrende sesongstart – jobber hardt for å beholde den gode trenden

– Starten på sesongen er en slags bekreftelse på at det lønner seg å trene, for det fikk ikke vi gjort, svarer treneren på spørsmål om hva som gjorde seriestarten utfordrende for Strømmen IF.

Fra midten av mars til midten av april, var det en måned treningsforbud i Viken, noe som rammet sesongoppkjøringen til Strømmen IF. Nesselquist er likevel ikke misfornøyd med at det ble kun to poeng på de første fem seriekampene.

Ole Martin Nesselquist, hovedtrener / trener Strømmen IF, Strømmen stadion. OBOS-ligaen 2021. Fotball. Foto: Vårt Strømmen, vartstrommen.no.
Ole Martin Nesselquist etter 0-0-kampen mot Ranheim i slutten av mai. Foto: Vårt Strømmen.

– Vi er veldig fornøyde med de første 10 kampene, og synes egentlig det har vært over forventning, mener Nesselquist.

Hva kan supporterne forvente seg videre utover sesongen?

– At det er OBOS-ligaen, så det kommer til å gå opp og ned. I fotball snur det fort. Nå jobber vi veldig hardt for å beholde den gode trenden vi er inne i og fortsette å bygge på det. Vi skal fortsette å slå bra fra oss vi, svarer han.

Håper at folk kan bruke Strømmen stadion oftere som en møteplass

Strømmen-treneren mener fotballen er til for supportere og skal være underholdning.

– Vi merker nå at vi både på hjemmebane og bortebane spiller for flere og flere folk, og det er veldig gledelig. Det at det er folk på stadion gir oss masse ekstra energi.

– Jeg håper at folk på Strømmen oftere og oftere kan bruke Strømmen stadion som en møteplass, et sted hvor tilhørighet og følelsene for Strømmen kan komme til syne, avslutter Nesselquist.

Se oversikt over Strømmen IFs kommende kamper (ekstern link) og oppdatert tabell (ekstern link).