You are currently viewing Nå kan du påvirke hvordan ditt drømmebibliotek på Strømmen kan være
Et moderne bibliotek består av langt mer enn bøker. Bildet er fra Strømmenkvelden 2023. Foto: Vårt Strømmen.

Nå kan du påvirke hvordan ditt drømmebibliotek på Strømmen kan være

Strømmen bibliotek skal fornyes, og strømlinger oppfordres til å komme med innspill om hvordan fremtidens bibliotek kan være. Derfor arrangeres det to innspillsmøter, et møte for lokale lag og foreninger og et møte som er åpent for alle strømlinger, og biblioteket ønsker også svar på brukerundersøkelse.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Innspillsmøte for lokale lag og foreninger

Mandag 8. april arrangeres innspillsmøte for lokale lag og foreninger kl.18-20. Biblioteket ønsker å høre meninger om og tanker om hvordan et endret bibliotek kan bli, blant annet når det gjelder behovet for inventar, tilbud, samarbeid og mer.

Innspillsmøte for alle: Ditt drømmebibliotek på Strømmen

Onsdag 10. april arrangeres innspillsmøte som er åpent for alle kl.18-20. Biblioteket ønsker innspill og idéer til hvordan fremtidens drømmebibliotek kan være.

Anonym brukerundersøkelse

I tillegg til de fysiske innspillsmøtene, har biblioteket en digital brukerundersøkelse (ekstern lenke til forms.office.com) som er anonym og tar tre minutter å fylle inn. Det er også mulig å fylle inn spørreskjema på biblioteket.