You are currently viewing 17. mai-arrangement på Strømmen: – Jeg er mer enn gira på å kjøre i gang dette neste år også!
Tryllekunstneren Sean Servillle med barneunderholdning. Foto: Magne Wold.

17. mai-arrangement på Strømmen: – Jeg er mer enn gira på å kjøre i gang dette neste år også!

Allerede på tampen av 2019 startet planleggingen av ny rute for barnetoget på Strømmen og arrangement med underholdning på Banktorget.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Pandemien satte en stopper for alle 17. mai-planene i 2020 og 2021, men i år kunne planene om arrangementet og den nye ruta for barnetoget gjennomføres i strålende maivær.

– Vi var veldig happy med å endelig få landet arrangementet, og det i fantastisk strålende vær. Det var så fortjent, forteller Magne Wold.

Han har sammen med Mette Sand og Christer Syversen, jobbet med 17. mai-planene for Strømmen. Ildsjelene har hatt et ønske om å gjøre barnetoget mer synlig i sentrum av Strømmen, og å skape mer aktivitet på Strømmen på nasjonaldagen.

Tryllekunstneren Sean Serville, Strømmen Storband og den lokale trubaduren Kim Therkildsen stod for underholdning på Banktorget.

17. mai-arrangement på Banktorget: Strømmen storband, trubadur Kim Therkildsen, og tryllekunstner Sean Serville. Foto: Magne Wold.
Trubaduren Kim Therkildsen utenfor Folkets Hus Cafe. Foto: Magne Wold.

Wold synes gjennomføringen av arrangementet var helt ok, men han ser i etterkant at det kunne vært mindre «dødtid» mellom aktivitetene på Sagdalen skole sluttet og arrangementet på Banktorget startet. Han mener det hadde passet veldig bra hvis trubaduren hadde startet tidligere for å lage mindre tomrom. Det er første gang arrangementet ble gjennomført, og de skal høre på tilbakemeldingene fra publikum.

Strømlingen er takknemlig for den økonomiske støtten de fikk til gjennomføring av arrangementet.

– Vi fikk heldigvis Strømmen Sparebank til å stå for det finansielle, så jeg slapp heldigvis å kjøre ett garasjesalg hjemme hos meg, sier Wold med et smil.

Han anslår at rundt 300-400 personer var innom Banktorget i løpet av arrangementet.

17. mai-arrangement på Banktorget: Strømmen storband, trubadur Kim Therkildsen, og tryllekunstner Sean Serville. Foto: Magne Wold.
Folksomt på Banktorget på nasjonaldagen. Foto: Magne Wold.

Gira på neste år: – Et tivoli ville vært helt perfekt

Hvordan er motivasjonen til å jobbe med nytt 17. mai-arrangement i 2023?

– Jeg er mer enn gira på å kjøre i gang dette neste år også. Vi startet i det små nå, så får vi se hva vi får til neste år, svarer den engasjerte strømlingen og legger til:

– Et tivoli ville vært helt perfekt for Strømmens mange barn!

Snart begynner planleggingen for nasjonaldagen i 2023.

– Vi skal holde ett evalueringsmøte nå før sommeren, og da legges samtidig planer for neste år, avslutter Wold.

17. mai-arrangement på Banktorget: Strømmen storband, trubadur Kim Therkildsen, og tryllekunstner Sean Serville. Foto: Magne Wold.
Strømmen Storband. Foto: Magne Wold.