You are currently viewing Nå skal det bli koseligere på Strømmen – stor ryddeaksjon ønsker frivillige
Rusken-aksjonen skal sørge for å fjerne søppel og bedre bomiljøet på Strømmen. Illustrasjonsfoto: Vårt Strømmen.

Nå skal det bli koseligere på Strømmen – stor ryddeaksjon ønsker frivillige

Lørdag og søndag 22. og 23. april arrangeres den store Rusken-aksjonen på Strømmen, og arrangørene ønsker at flere stiller opp for å hjelpe til med søppelplukking og bidra til et bedre bomiljø.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

«Sagelvas venner har tatt initiativ til en kollektiv Rusken-aksjon i Strømmen, med organisert rydding på idrettsanleggene, rundt skolene og kirken, i sentrumsområdet og selvsagt i Sagelva, Sagstien og Mølleparken», skriver foreningen på sin facebookside sist lørdag.

Rusken-aksjonen starter kl.10 begge dagene på følgende oppmøtesteder:

  • Slora
  • Foran det gamle rådhuset (MiA)
  • Sagdalen skole v/Skolegata
  • Mølleparken

Sagelvas Venner samarbeider med Strømmen IF, Strømmen Vel, Lion Club Strømmen, Strømmen Storsenter og Lillestrøm kommune.

Rusken-aksjonen 2023: Sagelvas Venner i samarbeid med Strømmen Vel, Lions Club Strømmen, Strømmen Storsenter og Lillestrøm kommune. Foto: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.
MiA er et av oppmøtestedene for ryddeaksjonen som starter kl.10 på lørdag og søndag. Foto: Vårt Strømmen.

Oppfordrer flere til å stille opp

Rusken-aksjonen vil svært gjerne ha flere med på aksjonen og tar imot tips om steder som burde ryddes. I tillegg oppfordrer Sagelvas Venner borettslag og sameier til å ta tak i nærområdene sine.

Strømmen Vel oppfordrer på sin facebookside at medlemmer og andre om å være med på dette samarbeidet. Velforeningen organiserer oppmøtet foran MiA, der det vil deles ut søppelsekker, hansker og plukkstaver.

Avslutter søndagen med sesongåpning i Mølleparken

Sagelvas Venner avslutter Rusken-aksjonen med sesongåpning i Mølleparken, der sommersesongen innledes kl.13 med Stein Stokke Duo som underholdning, og foreningen serverer kaffe, vafler og pølser.

Rusken-aksjonen 2023: Sagelvas Venner i samarbeid med Strømmen Vel, Lions Club Strømmen, Strømmen Storsenter og Lillestrøm kommune. Foto: Vårt Strømmen, vårtstrømmen.no.
Sesongåpning i Mølleparken kl.13 på søndag avslutter Rusken-aksjonen. Foto: Vårt Strømmen.